Вікторія Макарська розповіла, коли корисні продукти шкодять організму

908

Співачка Вікторія Макарська регулярно ділиться зі своїми читачами свого блогу особистими секретами краси. Розповідає про це у постах та під час прямих ефірів. У скарбничці знань 46-річної артистки немає дорогих б’юті-засобів – вона воліє натуральне і доступне.

Читайте також:Вікторія Макарська поділилася ефективним рецептом повернення бадьорості

© Instagram @makarskie

Знаменитість вирішила зібрати свої знання про те, як позбавлятися від втоми, що покращує колір обличчя, стан шкіри, волосся, які продукти небажано вживати в їжу і підготувала свої секрети краси.

Коли не подобається відображення в дзеркалі і занепад сил, в перебігу декількох днів, вранці замість сніданку випиваю літр гарячої води ( не «залпом», природно).

Окремо харчуюся, прийом їжі: складається або з вуглеводів, або з білка. Режим харчування: жменька їжі раз в 2 години. Бадьорість і гарний колір обличчя гарантовані:) Перевірено! – поділилася з шанувальниками Вікторія Макарська.

© Instagram @makarskie

Перед тим, як пити таблетку від головного болю, спробуйте спочатку випити дві склянки чистої води. Просте зневоднення дуже часто є причиною нездужання, слабкості і головного болю.

У мене і вдома і на гастролях завжди є з собою Свята вода. Пийте її при будь-якій можливості. І давайте пити дітям. Святитель Лука, лікар за фахом, дуже радив.

Масло дуже корисно! Для волосся, шкіри, внутрішніх органів. Виберете рослинне масло за смаком, і додайте у всю їжу (нерафінована, ідеально — сыродавленное).

© Instagram @makarskie

Вікторія Макарська звернула увагу користувачів Мережі на те, що корисні в традиційному розумінні продукти не у всіх викликають бажаний результат:

Не погоджуйтеся є навіть найбільш «корисний» продукт, якщо у вас від нього «верне». Ніякої користі вам особисто такий продукт принести не може, – впевнена артистка. – Наш організм унікальний. Знайдіть свої улюблені корисні продукти. Наприклад, я не можу їсти вівсянку і всю «молочку». Мені від них погано. Значить, мені особисто це некорисно:).

© Instagram @makarskie

Чим більше рухаюся – тим більше сил. Чим менше рухаюся – тим менше сил. Рух – це життя, – підсумувала Вікторія.

Раніше актриса поділилася з передплатниками фрагментом відео про те, як їй роблять скульптурний масаж особи — різкими рухами позбавляючи від другого підборіддя. Розповіла про це у властивій їй іронічній манері. А масаж, зазначимо, непростий…

View this post on Instagram

A post shared by Makarskie Anton & Viktoria (@makarskie) on Jun 26, 2019 at 11:59am PDT

А які у вас секрети краси?

Фото на анонс: особистий блог зірки