Вічна любов жінки: Тетяна Навка зізналася, що мріє про сина

876

Тетяна Навка — не тільки відома спортсменка і олімпійська чемпіонка, але і мама двох доньок: 19-річної Олександри попової, яка з’явилася на світ у шлюбі з фігуристом Олександром Жуліним, і 4-річної Надійки, народженої у відносинах Тетяни з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим. Цього літа пара відзначить лляне весілля.

© Instagram @tatiana_navka

Незважаючи на те, що Тетяна продюсує льодові шоу і сама часто виходить на лід, вона багато часу приділяє дочкам. Так, сьогодні в її особистому блозі з’явився знімок з молодшою — Надійкою. У підписі до фото вона зізналася шанувальникам в тому, що мріє про сина:

Знаєте, мені дуже подобається вислів: «Дочка — це комплімент жінці від Бога, значить вона гідна повторення!» Може, це й нескромно, але я щаслива, що у мене дві чудові доньки! Правда, наша Саша Жулина зараз здає сесію, і ми з Надією бажаємо їй успішно здати всі і приєднатися до нас! 😁👆💞P. s. Кажуть: «Син — це вічна любов жінки!» Тому, мрію ще і про сина! 🙈😁

© Instagram @tatiana_navka

Пост набрав вже більше 40000 лайків і безліч коментарів, а деякі з прихильників спортсменки поділилися своїми історіями:

А я завжди мріяла тільки про дочку, і моя мрія збулася. А тепер здійснилась інша мрія. Сьогодні я забирала з пологового будинку онуку😊

Тетяна,у мене теж дві дочки…це таке щастя!у старшої дочки вже два синочка,це чудово…але все таки рюшечки,бантики це здорово!!!!😍😘😘😘

Я навпаки, мріяла тільки про синів)))Коли лікар при других пологах пожартувала і сказала — наче дівчинка, то я мало не розплакалася від досади 😂😂😂

До речі, молодша дочка Тетяни вже стала справжньою зіркою соцмереж. Зіркова мама часто публікує у своєму блозі фото і відео з Надійкою, які приводять у захват численних шанувальників олімпійської чемпіонки. Так, наприклад, відео з малятком, в якому вона зворушливо вітає Тетяну Навку з днем народження, викликало справжній фурор:

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Apr 16, 2019 at 4:57am PDT

Тетяна також дуже пишається старшою донькою і вважає, що в досягненні поставлених цілей їй допомагає цінний життєвий досвід від професійних занять спортом. Зараз Саша навчається на економічному факультеті МДІМВ і в даний момент здає свою другу сесію.

Закінчивши з професійним спортом з-за травми в 15 років, дитина незабаром мені сказав: «Мамо, життя після спорту просто суцільне задоволення». Спорт загартовує характер, виробляє силу волі і вчить людей долати труднощі, ставити цілі і досягати результату. У Саші спортивний гарт, і я рада, що у неї немає жодних ілюзій, що дочка розуміє, що батьки за неї нічого не зроблять, і лише вона сама може досягти в житті всього, чого хоче. Я дуже пишаюся Сашею і підтримую обраний нею шлях.

© Instagram @sashazhulina
Фото на анонс: © Instagram @tatiana_navka