В житті знадобиться: Кейт Міддлтон виробляє в дітей один корисний навик

1441

Принц Вільям і Кейт Міддлтон не раз підкреслювали: їх діти ростуть так, як звичайні малюки. Королівський титул не вносить обмеження в життя принців Джорджа, Луї і принцеси Шарлотти. Спадкоємці Кембриджів відвідують дитячий садок і школу, як і їх однолітки.

У дитячому колективі регулярно виникають ситуації, коли потрібно демонструвати вміння «разрулировать» складності. Приміром, інший дитина грає з твоєю іграшкою… Як інформують зарубіжні видання, Кейт Міддлтон з ніжного віку вчить дітей правильної стратегії поведінки в даному випадку.

Читайте також:Кодекс Кембриджів: як Кейт і Вільям дбають про безпеку дітей

На думку герцогині, це нормально, коли діти час від часу можуть бути егоїстичними. Дружина принца Вільяма вчить дітей ділитися, але радить їм захищати свої кордони. Як зазначає джерело, близьке до королівської сім’ї, Кейт Міддлтон радить малюкам повертати назад свої іграшки, якщо їх забрали пограти або відняли, без сварок і агресії. Її тактика: просте «будь ласка» і пояснення допоможуть вирішити проблему.

© Instagram @katemiddleton_area

Титулована багатодітна мама переконана: дитині потрібно відстоювати власну позицію, і він не повинен відчувати провину за це.

Читайте також:Які іграшки купує дітям Кейт Міддлтон?

У той же час Кейт Міддлтон ще й сувора мама. Приміром, стежить за тим, щоб діти дотримувалися правила, встановлені в їхній родині. Вона не дозволяє малюкам тримати руки в кишенях, щоб вони не сутулились.

© Instagram @worldroyal2020, @cambridgeroyalchildren, @alltheroyalsoftheworld

Є правило і щодо часу, проведеного біля екрана телевізора. Цього герцогиня вчить і старших дітей – принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Наприклад, як зазначають західні видання, юні Кембриджі можуть дивитися телевізор одну годину в день. І ні хвилиною більше!

А які правила для дітей у вашій сім’ї?

Фото на анонс: Instagram @the_cambridge_family_, @katetheduchess__