Канікули для всієї родини: Юлія Барановська з дітьми подорожує по Камбоджі

1174

Телеведуча Юлія Барановська використовує літо і канікули з максимальною користю: у відпустку зіркова мама вирушила з усіма своїми спадкоємцями. На цей раз знаменитість вирішила показати 13-річному Артему, 11-річної Яни і 6-річному Арсенію екзотичні місця і відправилася з ними в Камбоджу.

Юлія не забуває ділитися з шанувальниками фото — і видеоотчетом і регулярно викладає в особистий блог барвисті знімки з дітьми. У перший день в Камбоджі їй довелося доторкнутися сколопендру, тому що без цього молодший спадкоємець відмовлявся фотографуватися:

— Арсеній, а ти можеш з нами сфотографуватися?- Можу, але тільки якщо ти, мамо, доторкнутися сколопендру 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 На фото є Арсеній — це значить я помацала)))) — переповіла діалог з сином телеведуча.

Instagram @baranovskaya_tv

Шанувальники висловили захоплення зірковою мамою і залишили під постом величезна кількість коментарів:

Захоплююся Вами Юленько! Дай бог здоров’я Вам і вашим діткам🙏

Юлечко, Ви супер МАМА!!! 👍👍👍Всіх благ Вам і вашим діткам!!!💐💐💐

Заряджайтеся!) сили духу вистачить надовго.. це Дуже святе місце.. неодмінно повернетеся)Ваша сім’я-Ваша сила!!

На наступний день сім’я вирушила на плато Кулен, про що Барановська тут же розповіла у своєму особистому блозі:

Камбоджа ❤ День другий 💪Сьогодні — плато Кулен — саме священне місце в Камбоджі, воно має особливе історичне і релігійне значення для камбоджійців, які хоча б раз на рік обов’язково відвідують гору в якості паломників. На плато Кулен протікає річка 1000 лингамов (символічних зображень бога Шиви, одного з головних богів індуїзму), яка закінчується священним водоспадом, купання в якому заряджає паломників силою і удачею древніх богів. На найвищій точці плато, 487 метрів, знаходиться статуя лежачого Будди, висічена 16м столітті з вершини величезного кам’яного валуна. Біля підніжжя цього валуна розташувався буддистський монастир Преахангтхом, побудований так само в 16 столітті.Ми спробували рожеві банани; своїми очима побачили, як роблять натуральний шовк від самого початку до кінця; подивилися на шикарні види з каменоломні; постріляли з лука, а ввечері вирушили в місто Баттамбанг. Завтра цілий день тут.

Instagram @baranovskaya_tv

Юлія навіть піднялася на найвищу точку плато, де і записала відео, від якого у читачів її блогу завмер дух!

View this post on Instagram

A post shared by Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv) on Jul 7, 2019 at 10:38am PDT

Сімейство також встиг покататися на бамбуковому поїзді, і Юлія виклала в свій особистий блог кумедне відео:

Сьогодні був третій день, програма була насиченою, все напишу, де ми були в наступному пості. А поки бамбуковий поїзд, який раніше перевозив рис, а тепер катає туристів) Це виявилося дуже весело.

View this post on Instagram

A post shared by Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv) on Jul 8, 2019 at 11:26до PDT

На третій день Барановська вирішила показати дітям місто Баттамбанг:

Третій день — Баттамбанг😊Ми відвідали Ват Ек Пном, вражаючий, але практично повністю розвалений храм 11 століття, розташований за сучасної 28-метровою статуєю Будди; проїхали на легендарному бамбуковому поїзді, який у минулому служив для надання допомоги сільським жителям у перевезенні вантажів; зайшли на місцевий ринок. Потім ми піднялися на 400-метрову природне височина до Ват Банану, а після зустріли захід сонця на вершині Пном Сомпео; спостерігали за тисячами кажанів , що вилітають з печер на полювання.

Instagram @baranovskaya_tv

Нагадаємо, подорож цього літа Барановська вирішила почати з Італії: разом з друзями і дітьми Юлія спочатку відправилася в прекрасну Венецію.

© Instagram @baranovskaya_tv

До речі, у грудні минулого року телеведуча разом з дітьми відправилася не на популярний курорт, а в екзотичну країну Намібію: в мікроблозі зірки регулярно з’являлися фотографії з носорогами, черепахами і іншими мешканцями савани. А головною метою короткої поїздки в красиву східну країну виявилася весілля дочки близької подруги Барановської і хрещеної мами дітей.

Намібія — це любов з першого погляду і назавжди. Надсилаємо вам промінчики любові, — підписала одну з фотографій зірка.

View this post on Instagram

A post shared by Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv) on Dec 23, 2018 at 9:20am PST

Instagram @baranovskaya_tv

А минулого літа, відразу після Чемпіонату, Юлія з дітьми вирушила велика подорож по Карибам. Там телезірка влаштувала дітям цікаву пригоду на величезному лайнері. Сім’я побувала в Мексиці, на Багамах і в Гондурасі.

Instagram @baranovskaya_tv

Нагадаємо, в одному з нечисленних інтерв’ю Юлія Барановська розповіла про те, як пишається своїми дітьми. Наприклад, вони часто подорожують разом і, за словами Юлії, до послуг няні вона практично не вдається, так як її дочка й сини вже цілком самостійні, вміють складати та розбирати валізи, розвішувати речі на вішалках і багато іншого. Всіма організаційними справами завідує Артем: він сам бронює квитки на всю сім’ю і складає розклад дня.

Читати також:

  • Запальний танець Юлії Барановської з сином
  • Відпочинок з дітьми: 10 найкращих країн для подорожей
  • Юлія Барановська показала архівне відео з дивними танцями її дочки
Фото на анонс: © Instagram @baranovskaya_tv