В память про матір: принц Вільям розповів, де буде встановлена статуя принцеси Діани

514

Багато жителів і гостей Лондона, прийшли до Кенсингтонскому палацу вшанувати пам’ять загиблої принцеси Діани в день її народження, були здивовані, що їх вийшов привітати принц Вільям.

Читайте також:3 знаменитих сукні принцеси Діани продали за 20 мільйонів рублів

Шанувальники леді Ді прикрасили ворота королівського палацу квітами та фотографіями із зображенням принцеси. Як зазначають західні видання, принц Вільям був одягнений дуже скромно. Він подякував присутніх за трепетне ставлення до пам’яті трагічно загиблої принцеси. Нагадаємо, автокатастрофа, яка забрала її життя, відбулася 31 серпня 1997 року в Парижі.

Вільям сказав мені, він знає, що ми приїжджаємо сюди протягом багатьох років. Подякував нас за те, що ми робимо для його матері, — цитують 59-річного Джона Лафрея британські видання.

© people.com

До воріт палацу прийшла і 48-річна Марія Скотт, яка впевнена: важливо зберегти пам’ять про принцеси Діани для нових поколінь. Жінка зазначила:

Ніхто з нас не міг повірити в це, коли Вільям раптово прийшов, щоб подякувати нас. Він дійсно син своєї матері.

© Instagram @lady.diana_forever

Читайте також:Екс-охоронець принцеси Діани: суперництво між Уїльямом та Гарі почалося ще в дитинстві

Британка розповіла і про те, що принц Вільям поділився з ними новинами про хід роботи над статуєю леді Діани, яка буде завершена в цьому році. Нагадаємо, раніше сини принцеси довірили цю відповідальну роботу скульптора Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley).

Ян — надзвичайно обдарований скульптор, і ми знаємо, що він створить гідну данину пам’яті нашої матері. Ми з нетерпінням чекаємо відкриття статуї, яка дозволить всім тим, хто відвідує Кенсінгтонський палац, згадати про її життя і спадщину, — зазначалося у спільній заяві принців Вільяма і Гаррі.

© Twitter @KensingtonRoyal

Нагадаємо, Ян Ранк-Бродлі відомий тим, що є автором зображення королеви Єлизавети II, який викарбувано на всіх монетах у Великобританії і Співдружності з 1998 року. Як зазначають західні видання, статуя принцеси Діани буде встановлена на території Кенсінгтонського палацу всього в декількох метрах від будинку, де вона жила.

Фото на анонс: Depositphotos