Подібність: Оксана Федорова отримала в подарунок ляльку-копію себе

580

41-річна Оксана Федорова по праву вважається однією з найкрасивіших жінок вітчизняного шоу-бізнесу. У 2001 році ще зовсім юна Оксана стала переможницею конкурсу «Міс Росія», а вже у 2002-му – конкурсу «Міс Всесвіт». З тих пір фотографії Федорової не сходять з обкладинок глянцевих журналів. Втім, краса знаменитості надихає на творчість не тільки іменитих дизайнерів.

Сьогодні в своєму блозі співачка поділилася з шанувальниками зворушливим подарунком, який їй зробили днями. Оксана стала щасливою власницею ляльки-копії себе.

© Instagram @fedorovaoksana

Днями отримала ось таку чудову, інтер’єрну лялечку👗 ручної роботи, зроблену по одному з моїх образів!Приголомшливу подібність, продумане до дрібниць.Спасибі велике! – написала зірка в Instagram.

© Instagram @fedorovaoksana

Шанувальники Федорової відзначили, що подарунки ручної роботи завжди стають найдорожчими серцю і залишили безліч теплих слів під фотографіями телеведучої:

Оксана Ви сама як лялька ручної роботи!!! Захоплююся Вами!!!

Подарунки ручної роботи безцінні. Лялечка для лялечки 🔥👍😘

Даааа! Приголомшливо придумали!!!🌸

© Instagram @fedorovaoksana

Зазначимо, що Оксана Федорова – не просто красива жінка, але й успішна телеведуча. При цьому зірка також встигає поєднувати роботу з особистим життям. Оксана – мати двох діток: Федора (7) і Лізи (6). Ось уже дев’ять років зірка живе в щасливому шлюбі з Андрієм Бородіним. Телеведуча рідко показує у своєму блозі кадри з сімейного життя. Вона – з тих зірок, хто вважає, що щастя любить тишу. І якщо фотографії дітей вона іноді публікує, то знімками чоловіка воліє не ділитися з шанувальниками.

Але нещодавно, в честь річниці весілля, Федорова все ж зробила виняток і показала фотографію з чоловіком.

Благословенна життя моє, коли тобою кохана я, – підписала знімок Оксана. – Дев’ять років тому я сказала «ТАК» . Тепер я займаюся боксом , поринаю в крижаній ополонці , ходжу по снігу, то ще буде ! Завжди люблю!

© Instagram @fedorovaoksana

Через кілька днів вона вирішила знову порадувати шанувальників теплою фотографією з чоловіком.

У сімейному житті головне – підтримувати один одного. Важливо, щоб людина відчувала себе потрібною, коханою, значущим. У взаєминах з чоловіком, у побудові відносин треба спиратися на краще, і тоді людина буде прагнути до кращого. Саме головне в сім’ї – єдність. Якщо у всіх обставинах подружжя разом, підтримують один одного, то все робиться правильно.Протоієрей Олександр Ільяшенко

© Instagram @fedorovaoksana
Фото на анонс: особистий блог зірки.