Гени беруть своє: принц Джордж стає все більше схожий на короля Георга VI

1185

Нещодавно старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон був милим пухлощеким хлопчиком, а ось тепер в ньому вже помітні риси титулованого родича. Та якого!.. Користувачі Мережі порівняли нинішнє фото принца Джорджа з архівних фото його прапрадіда – короля Георга VI, батька нинішньої глави британської монархії. Виявилося, що хлопчик успадкував форму носа і пронизливий погляд.

© Instagram @kembricistan

Згадаймо дитячі фото первістка Кембриджів. Він був таким милим пухлощеким малюком (хоч картини пиши)!… У той час він нагадував шанувальникам англійської королівської сім’ї брата принцеси Діани. Користувачі Мережі порівнювали фото старшого сина Кейт Міддлтон з архівним кадром, зробленим у дитячі роки його бабусі. Було помітно, що хлопчик успадкував риси Чарльза Спенсера: ті ж світлі волосся, прямі брови, округле обличчя.

©Instagram @smatherbywhack

Але зовнішність дітей змінюється дуже швидко. Первісток Кембриджів трохи підріс, щічки пропали, змінився погляд і став більш серйозним. І ось вже очевидна схожість з королем Георгом VI. Втім, на батька нинішньої королеви схожий і тато хлопчика – принц Вільям той самий овал обличчя, високий лоб, форма носа і брів.

Король Георг VI и принц Уильям© Instagram @thewindsorsfamily

Символічно, що правнука і прадіда об’єднує не тільки зовнішність. Порівнюємо! 36-річний принц Вільям кардинально змінив своє життя після весілля з Кейт Міддлтон. Якщо раніше це був молодий чоловік досить сором’язливий, хоча то і справа, що захоплюється вечірками, зараз він уособлює собою приклад батька багатодітної родини. Принц Вільям служив в авіації – був пілотом повітряної Швидкої допомоги, потім повністю поринув у роботу при палаці і зараз курирує соціальні проекти, пов’язані з дітьми, підтримкою незаможних і збереженням екології.

©Instagram @kensingtonroyal

Подібне перетворення, дещо в іншому ракурсі, і у короля Георга VI – прадіда Вільяма. Історики згадують, що він був сором’язливим людиною, що страждають від заїкання. Однак потім почав роботу над собою і позбувся цієї особливості мови. Поборів скромність, став військовослужбовцям і був командиром гарматної башти на лінкорі «Коллінгвуд». Після служби на флоті був переведений в морську авіацію Королівських військово-повітряних сил. Король Георг VI увійшов в історію як символ боротьби Великобританії проти нацистської Німеччини у Другій світовій війні.

Цікаво, які ще риси особи або характеру успадкує від свого прапрадіда принц Джордж в майбутньому?

Фото на анонс: