Глафіра Тарханова вперше вмовила чоловіка на спільну фотосесію

899

35-річна Глафіра Тарханова – одна з найбільш таємничих багатодітних матусь нашого кіно. Сімейні фотографії в її особистому блозі – велика рідкість. Кінозірка ретельно зберігає своє особисте життя і не показує в соцмережах не тільки дітей, але і чоловіка.

Вона успішно поєднує кінокар’єру і виховання чотирьох синів, 11-річного Корнія, 8-річного Єрмолая, 6-річного Гордія і Никифора, якому у вересні виповниться 2 роки.

© Instagram @glafiratarhanova

Відомо, що зі своїм чоловіком, актором Олексієм Фадєєвим вона познайомилася на знімальному майданчику в 2005 році і вже через кілька місяців зіграли скромне весілля в присутності рідних і близьких друзів пари.

До речі єдиний спільний портрет з чоловіком в її блозі з’явився у вересні минулого року. Глафіра опублікувала сімейний кадр на честь радісної події, яким не могла не поділитися.

Сьогодні у чоловіка важливий день! Тепер він буде ЗАСЛУЖЕНИМ артистом Росії Олексієм Фаддєєва! Прії-яяяя-тно….. – похвалилася тоді актриса.

© Instagram @glafiratarhanova

У це воскресіння актриса знову порадувала шанувальників спільним кадром з чоловіком. Крім того, вона зізналася, що дружина довелося довго вмовляти.

З ЧОЛОВІКОМ!!! Ну нарешті!! Умовила, – жартівливо підписала знімок Тарханова.

© Instagram @glafiratarhanova

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного кадру і дякують улюблену актрису, а також залишають теплі побажання всій її родині:

Доброго ранку Глаша! Які ви обидва класні! Любові і щастя вам на довгі роки!

Дуже і дуже вас приємно бачити! Спасибі що діліться такими чудовими фотографіями!

Красивий чоловік у гарної дружини! Ви прекрасні! А фото з дітками коли?

© Instagram @glafiratarhanova

Глафіра вступила в діалог зі своїми шанувальниками і відповіла на найбільш часто задається питання про обручки. З’ясувалося, що зіркове подружжя їх не носять. Причину актриса не озвучила.

© Instagram @glafiratarhanova

До речі, в рідкісному спільному інтерв’ю Глафіра розповіла про чоловіка і про секрет їх міцних відносин.

Мені важливо, щоб поряд був чоловік, яким я могла б милуватися. І Льоша перебуває в дуже хорошій фізичній формі, серйозно займається собою. Я дивуюся його силі. Мені подобається його нетипова зовнішність, чесність, порядність. Льоша — абсолютно мій чоловік і фізіологічно, і по внутрішньому складу. Ми співпадаємо, але, буває, не сходимося в думках. Я думаю, в цьому запорука нашого неослабного інтересу один до одного.

© Instagram @glafiratarhanova

А Олексій розповів про те, як виховує своїх спадкоємців.

Головне, щоб вони виросли творчими особистостями, а не грамотними споживачами. Наші діти абсолютно різні, тому ми намагаємося у кожному розвивати індивідуальність.

© Instagram @glafiratarhanova
Фото на анонс: особистий блог зірки