Повагу і любов: Марія Порошина поділилася рідкісним кадром з Гошею Куценко

1612

45-річна Марія Порошина не тільки талановита і затребувана актриса, але і одна з найчарівніших багатодітних матусь Російського кіно. Вона виховує п’ятьох дітей і встигає будувати успішну кар’єру в кіно і театрі. Також Марія – активний користувач соцмереж і часто радує шанувальників сімейними кадрами, фотографіями зі знімальних майданчиків та з відпустки.

Читайте також:Марія Порошина показала фото з дітьми на прогулянці

Наприклад, у ці вихідні актриса поділилася зворушливим кадром з минулого, на якому знята разом зі своїм колишнім чоловіком, актором Гошею Куценко.

Мария Порошина и Гоша Куценко© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Дякую, що підтримуєш стільки років потому. Вірний друг і близька людина, – підписала знімок Марія.

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного кадру з архівів улюбленої актриси і залишають добрі побажання їй і Гоше Куценко.

Такі молоді і красивыееее, класно! Дуже здорово, що зберегли такі теплі стосунки)

Завжди захоплювалася такими відносинами!

Напевно, правильно говорять — перший чоловік від Бога. Гоша — справжній чоловік і чудова людина! Дякую Марія, за унікальне фото!

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

До речі, в коментарях також відзначився і сам Гоша Куценко.

Машуля! Я твій раб), – написав він.

Відомо, що Марія Порошина і Гоша Куценко познайомилися ще студентами, на вступних іспитах в Школу-студію МХАТ. Між ними відразу проскочила іскра взаємної симпатії і невдовзі закохані одружилися. Однак незабаром після народження їхньої дочки Поліни (23) зоряна пара розлучилася.

Думаю, нас розвели ті можливості, які на нас обрушилися. Зараз я розумію, що, коли народилася Полінка, я розгубився, для мене, як молодого батька, це був стрес, я просто не встояв перед спокусами цього життя, тому наш шлюб і зруйнувався, – нещодавно зізнався Куценко в програмі Бориса Корчевникова «Доля людини».

Нагадаємо, що пізніше Марія вийшла заміж за актора Іллю Древнова і народила йому трьох дочок, Серафиму (13), Горпину (9) і Глафіру (3).

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

А восени минулого року стало відомо про розлучення з Древновым і про те, що Порошина знову вагітна. У січні у актриси народився довгоочікуваний син, якого назвали Андрієм.

Зіркова мама досі не розкрила ім’я батька свого п’ятого дитини і лише одного разу прокоментувала ситуацію з батьківством. Раніше його приписували акторові Ярославу Бойко, другові й колезі Марії, однак вона спростувала дану інформацію.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Такий несподіваний шквал вульгарно-критичних, скептичних та іронічних припущень щодо моєї вагітності спонукає мене оприлюднити очевидну річ, я чекаю сина від коханої людини! Мій партнер по антрепризі Ярослав Бойко до мого материнського щастя, яке ми поділяємо з батьком нашого майбутнього спадкоємця на дві країни, — він живе за межами Росії, ні найменшого відношення не має, — написала Марія в особистому блозі.

До речі, Куценко тоді дуже підтримав колишню дружину.

Машенька!!!! Не нервуй тільки!) я з тобою!))) хочеш я буду батьком твого дитинку!?) досвід у нас є! І він — прекрасний! А будь-якого журналіста якого публікує всяку суєту… Бог простить. Отримуй задоволення від плину життя! Не звертай увагу! – написав він у коментарях до посту.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna, @goshakutsenko

До речі, донька Марії і Гоші, 23-річна Поліна Куценко пішла по стопах своїх знаменитих батьків і закінчивши Театральний інститут імені Щукіна, стала успішною актрисою. Зоряна спадкоємиця вже встигла знятися разом з татом і стати зіркою серіалу «Останній мент».

Ми з татом постійно жартуємо один над одним і взагалі спілкуємося на позитиві. Мама сміється: «Ви просто як діти!» — і говорить, що у мене батькова міміка, – розповіла Поліна в недавньому інтерв’ю.

© Instagram @mashaaporoshina
Фото на анонс: © Instagram @poroshinamariyamikhaylovna, @mashaaporoshina