Господиня: молодша дочка Слави радує її кулінарними талантами

1732

Мабуть, кожна мама мріє про те, щоб одного разу прокинутися і отримати сюрприз у вигляді приготованого сніданку. Співачка Слава дожила до того моменту, коли мрії стають реальністю.

8-річна Тоня зростає копією своєї зіркової мами: ті ж виразні очі, акуратний ніс і чарівна посмішка.

Читайте також:Одна особа: співачка Слава і її красуня-донька

Однак, на відміну від зіркової матері, в якої з-за щільного гастрольного графіка немає можливості стояти біля плити, дівчинка радує кулінарними талантами.

Сьогодні в своєму блозі співачка Слава поділилася кадром малятка, на якій відображена та з тарілкою омлету. Тоня сама приготувала страву і гарно прикрасила. Кому призначався такий сніданок, співачка не повідомила. Але ми чомусь не сумніваємося, що зоряної мами дістався ласий шматочок!

Тоня СланевскаяФото: Instagram @nastya_slava

Старша дочка співачки давно живе окремо від неї. Олександра — самостійна дівчина, яка не просить у мами рад, але завжди рада провести з нею час. Співачка регулярно ділиться кадрами зі своїми спадкоємицям.

Певица Слава с дочками© Instagram @nastya_slava

Олександр закінчила Ломоносовскую школу з відзнакою, вчилася на підготовчих курсах при Школі-студії МХАТ разом з сином Ігоря Верника. Після закінчення школи легко вступила відразу в два Вузи – Щепкинское і Щукінське театральні училища. Але вибрала для отримання професії актриси Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна. І вже навіть знялася в кліпі у мами в головній ролі.

Читайте також:

  • Співачка Слава розповіла, як боролася з дислексією
  • Суперзірка: співачка Слава показала дитяче фото з сімейного архіву
  • Співачка Слава зізналася, що не ходить на батьківські збори
Фото на анонс: Instagram @nastya_slava