Гірко! Галина Юдашкіна показала свій весільний танець з чоловіком

586

Галина Юдашкіна і Петро Максаков побралися 5 років тому. У подружжя успішний спільний бізнес і два чарівних сина – Анатолій (3) і Аркадій (1). Весь вільний час дружини присвячують вихованню спадкоємців і зізнаються: вони – строгі батьки.

Ми дуже строгі батьки, якщо справа стосується навчання. В інших випадках намагаємося дітям нічого не забороняти. Впевнена, чим більше забороняти, тим сильніше їм хочеться. І тому на дитячому святі наші хлопчики зазвичай з’їдають одну-дві цукерки і тікають грати. Але я часто бачу дітей, які на таких заходах вперше бачать стільки солодкого, і їх неможливо відірвати від стіл, – говорила Юдашкіна в інтерв’ю Hello.

© Instagram @gyudashkina

Галина відкрито ділиться не тільки фотографіями синів, але й особистими моментами з чоловіком. Наприклад, вчора вона опублікувала в соцмережах архівне відео їх весільного танцю, який захопив користувачів Мережі.

Така ностальгія, наш весільний танець в стилі Чарльстон, ми тоді вирішили, що набрид класичний весільний вальс і пора запалити танцпол! – написала Галина.

View this post on Instagram

A post shared by 🌿Gala Maxakov Yudashkina🌿 (@gyudashkina) on Jun 8, 2019 at 6:35am PDT

Свадьба Галины Юдашкиной и Петра Максакова© Instagram @gyudashkina

Під записом з’явилося безліч постів від Інтернет-користувачів. І ось що вони написали:

Приголомшливо! Рухаєтеся відмінно!

Дуже круто, і найголовніше, що видно як Ви отримуєте задоволення від того, що робите! Молодці

© Instagram @gyudashkina

Супер 👏 👏👏 бажаю на золоте весілля з танцювати також ❤️

Чоловік відмінно рухається!!! 👍 Та й ви не відстаєте. Оригинальненько!!

© Instagram @gyudashkina

Раніше Галина поділилася з шанувальниками рідкісним кадром з весілля своїх батьків. На фотографії Марина Юдашкіна відображена в короткому оригінальному вінчальній сукні зі шлейфом, а Валентин в брюках і подовженому піджаку в сорочці, при краватці. Вже тоді модельєр ставив нові тренди!

© Instagram @gyudashkina

До речі, Марина і Валентин підтримують дітей і дбають про своїх онуків. Галина навіть думає про те, щоб народити третю дитину. І можливо, це відбудеться зовсім скоро – адже подружжю подобається, що у їх спадкоємців маленька різниця у віці.

Фото на анонс: особистий блог зірки