Дарина Мороз показала ніжний знімок зі своїм зоряним батьком

1725

Дарина Мороз завжди дуже тепло згадує своє дитинство. Будучи дочкою двох знаменитих людей — актриси Марини Левтова і режисера Юрія Мороза, вона ніколи не була обділена увагою. Батьки возили єдину спадкоємицю з собою в кіноекспедиції, водили її на прем’єри. Коли в 2000-му році Марина Левтова загинула, всю турботу про дочку взяв на себе Юрій Мороз.

Вчора знаменитий режисер святкував день народження. Вдячна дочка привітала його у своєму блозі розповіла, що намагалася зв’язатися з татом половину дня, але через зайнятість над проектом «Угрюм-ріка» він не відповідав. Зйомки проходять у важкодоступному місці — місті Полевском.

Вже півдня намагаюся привітати Тата з ІН,а у нього все камера так мотор та #угрюмрека. І це прекрасно! ПАПАСЯ! Люблю, — написала у своєму блозі Дарина і виклала рідкісний спільний знімок з татом.

Дарья и Юрий МорозФото: Instagram @d_moroz

Шанувальники прийшли в захват від спільної фотографії Даші з татом. Вони відзначили, що режисер знімає дуже світле кіно, яке залишає слід у серці.

Сама зворушлива фотографія з усіх, які коли-небудь бачила. Твій тато дуже ніжний чоловік, вітаю з любов’ю

Приголомшливий професіонал!!! Щасливий батько, я впевнена! Чудовий дідусь, я думаю! Здоров’я і нових перемог! Йому є чим і ким пишатися!!!

З Днем Народження Вітаю. Гідного Чоловіка! Виховав таку неземну Дівчину.

Марина Левтова, Юрий Мороз и Дарья МорозФото: Instagram @d_moroz

Вдруге Юрій Мороз одружився на актрисі Вікторії Ісакової. Дарина дуже тепло прийняла нову обраницю папи, тим більше актриси були давно знайомі. У шлюбі народилася дочка, яку зіркові батьки намагаються не показувати публіці. Відомо, що дівчинку назвали Варварою і у неї такий же мідний колір волосся, як і у її мами. Єдиним знімком малятка, на якому можна добре розгледіти її обличчя, поділилася спочатку її мама, а потім і Дарина Мороз у своїх блогах.

Виктория ИсаковаФото: Instagram @d_moroz

Читайте також:

  • Дарина Мороз пояснила, чому її донька не вірить у Діда Мороза
  • Як схуднути: актриса Дарина Мороз розповіла про напої, завдяки якому залишається стрункою
  • Як схуднути: актриса Дарина Мороз розповіла про напої, завдяки якому залишається стрункою
Фото на анонс: Instagram @d_moroz