Дочка Влада Соколовського та Рити Дакоти вперше познайомилася з прабабусею

762

Влад Соколовський і Рита Дакота після розлучення вирішили зберегти дружні відносини і зараз разом виховують дочку Мію, якому восени виповниться два роки. Співак опублікував у своєму особистому блозі нове фото малятка і розповів про те, що вона вперше познайомилася зі своєю прабабусею.

© Instagram @vs20

Прилетіла улюблена бабуся з Ізраїлю! Це мама мого батька. Вона прилітає раз на рік-два, влітку, так як у неї на батьківщині в цей час вже тяжко, дуже жарко) Бабусі 84 роки і вчора вона вперше побачила свою правнучку Мію (гортай вправо, там їх спільне фото…) Для неї це дуже велика подія і взагалі кажуть, що дожити до правнуків — це справжній божий подарунок) А у неї їх вже 3, але перша правнучка. Вона подарувала їй наймиліша плаття і як треба зацілувала маля! — написав Влад.

© Instagram @ritadakota

Передплатники співака відзначили, що малятко росте красунею і стає все більше схожою на маму:

Тут на Риту схожа прям

Мії дуже личать сукні

Обидві красуні

До речі, нещодавно Рита Дакота представила кліп на пісню «МӒНТРА» за участю дочки. Артистка присвятила композицію своєї дочки Мії, але спочатку писала пісню для Влада Соколовського. Минулого літа подружжя розійшлися. У своєму особистому блозі співачка зізналася, що дізналася про зради чоловіка і пішла від нього. Довгий час Рита не могла зібратися силами і переносила реліз «МӒНТРЫ».

Читайте також:

  • «Мурашки по шкірі»: Рита Дакота представила зворушливий кліп за участю дочки
  • Рита Дакота розповіла про те, чому її навчила дочку
  • Тато може: Влад Соколовський грає з донькою в «таксі»
Фото на анонс: Instagram @ritadakota