Два грибочки: Сергій Безруков поділився милими фотографіями дітей з відпустки

589

У листопаді минулого року Сергій Безруков і Анна Матісона знову стали батьками – у них народився син, якого вони назвали Степаном. Хлопчик став другим загальним дитиною подружжя, у них також підростає донька Марійка. Варто зазначити, що Сергій та Анна — зразок ідеальної сім’ї, і днями вони відзначили два свята поспіль!

Спочатку, в честь дня народження дочки, щасливий тато, який обожнює своїх спадкоємців, присвятив донечці зворушливий пост, поділившись з шанувальниками забавною фотографією Маші:

Маші сьогодні три роки!!!!)))) Вже три роки) Як час летить…. Машенька) — такий підписом супроводив знімок Сергій.

© Instagram @s_bezrukov

А вчора люблячий чоловік дуже зворушливо привітав дружину з святом, опублікувавши милий пост у своєму особистому блозі:

У Ганнусі сьогодні ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!!!!! Святкуємо!!!!! Всім ЩАСТЯ і ЛЮБОВІ,Дорогі мої,Хоррошие!!!!!! — підписав він спільні знімки.

© Instagram @s_bezrukov

Тепер, коли всі свята позаду, батько сімейства приступив до роботи, а своїх улюблених дружину і діточок він відправив відпочивати в теплі країни. Сергій зазначив, що молодший, Стьопа, тепле море побачив вперше:

Відсвяткували ДНІ НАРОДЖЕННЯ!) Тато працює — це не означає,що і родина повинна працювати!) Відправив своїх на море! Нехай у дітей буде ЛІТО!))))))) А я потім…) Щастя — це коли всією душею радієш за СВОЇХ!!!) Ганнуся дякує всім за добрі слова і привітання!!! Від мене особисто теж ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!!!)Всім гарного летаааааааа,Дорогі мої,Хоррошие!!!!!!! Щиро ВАШІ БЕЗРУКОВИ!P. S. Стьопа вперше побачив ТЕПЛЕ МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ

Instagram @s_bezrukov
Instagram @s_bezrukov

Шанувальники оцінили вчинок Сергія і написали його рідним побажання гарного відпочинку:

Дуже точно сказано, що щастя-це коли радієш за своїх))) немає більшого щастя, коли свої діти щасливі💗👏👏👍👍👍

Такий карапуз , сидить милується морем 👍 Сергій Віталійович миру і благополуччя вашої великої і дружної сім’ї. Удачі Вам у всьому!!! І гарного настрою не дивлячись на погоду 😉

Ось так само, завжди робив мій тато)) Все для вас, а я потім.))) Зворушило до глибини душі. .. Справжній чоловік! !!👍

Літо — пора дитячих канікул: щоб порадувати своїх спадкоємців і втекти від московської суєти, багато зіркові батьки відлітають зі своїми чадами із столиці. Хтось їде за кордон, а хтось вирушає на південь рідній Росії.

© Instagram @lazarevsergey
© Instagram @kabo_olga
© Instagram @presnyakovvladimir

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона почали зустрічатися в 2015 році. Майбутні подружжя зблизилися на зйомках фільму «Чумацький шлях», де актор виконував головну роль, а в 2016 році закохані зіграли весілля.

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:

  • Всі в зборі: Сергій Безруков показав підрослого сина
  • Ми на сонечку лежимо: Сергій Безруков показав фото з обома дітьми
  • Не по днях, а по годинах: Сергій Безруков показав вищу доньку
Фото на анонс: @s_bezrukov