Застосування лаврового листа для швидкого схуднення

1090

Зміст:

  • Вплив приправи на процес схуднення
  • Кращі рецепти
  • Протипоказання
  • Лавровий лист для схуднення використовується для очищення організму від накопичених токсинів. Приправа активізує обмінні процеси, після чого будь-яка дієта стає ефективнішою. Щоб всього за тиждень скинути 3-4 кг, слід застосовувати перевірені рецепти приготування і дотримуватися схему прийому напою.Користь лаврового листа для схуднення

    Вплив приправи на процес схуднення

    Сушений лавровий лист позитивно впливає на загальний стан організму. Після прийому напою скупчилася вода швидко виводиться, жінка втрачає в обсягах за кілька сантиметрів в тиждень. Будь-яка дієта або правильне харчування легше буде переноситися, якщо додавати ароматні листочки в прісну низькокалорійну їжу.

    Чистка лавровим листом позитивно впливає на організм і допомагає домогтися:

    • зниження набряклості кінцівок та обличчя;
    • поліпшення травлення;
    • підвищення енергії, позбавлення від хронічної втоми;
    • очищення судин від бляшок;
    • усунення пригніченості, депресивного стану.

    Дізнайтеся точно, скільки зайвої ваги можна скинути на напої з цією приправою, вивчивши реальні історії і відгуки тих, що худнуть. В основному, розвантажувальні дні дозволяють позбутися від 3-4 кг за тиждень, що не шкодить здоров’ю. Але зупинятися на цьому не варто, після виведення зайвої рідини і токсинів запускається процес спалювання жиру.

    Кращі рецепти

    Народні рецепти містять правильне співвідношення інгредієнтів, що дозволить уникнути передозування. У напоях детально описується, як безпечно використовувати лавровий лист, які інгредієнти допоможуть посилити його ефективність:

  • Класичний відвар. Візьміть 4 середніх лаврових листа, киньте в киплячу воду (250 мл). Напій нудитися на слабкому вогні 15 хвилин, після чого листя виймаються.
  • Настій з додаванням кориці. В каструлю з 1 л киплячої води додається ароматна паличка кориці і 5 лаврових листків. Після закипання потрібно мучити відвар ще 25 хвилин. Напій проціджують і остуджується.
  • Мед з лавровим листом. Підігрійте склянку води, в каструлю покладіть 2 листа і відваріть 5 хвилин. Залиште суміш і остудіть до комфортної температури, після чого додайте 1 ч. л. меду.
  • Гвоздика, імбир для схуднення. У 0,5 л окропу додають 2 лаврових аркуша, 10 г кориці, 30 г очищеного і дрібно нарізаного імбиру. Напій знімається з вогню, відправляється в темне місце настоюватися на добу.
  • Існують рекомендації, як правильно приймати напій, щоб отримати найбільшу користь. Рекомендується пити настоянку 3-4 рази в день не більше 3 днів, які вважаються розвантажувальними. Перед і після чищення дотримуйтеся дієтичного харчування, не забувайте про споживання достатньої кількості води.

    Протипоказання

    Перед схудненням необхідно уточнити у лікаря, як безпечно пити корисний напій. Лаврове листя вважаються отруйними, тому безконтрольне і неправильне застосування продукту може призвести до розладу стільця, інтоксикації, головних болів.

    Абсолютні протипоказання до вживання очищаючого напою: алергія, годування грудьми і вагітність на будь-якому триместрі, цукровий діабет. Також не рекомендується зловживати приправою і самостійно призначати собі дієту при проблемах з функціонуванням нирок і жовчного міхура, запальних процесах в органах травлення.

    Лавровий лист дозволено додавати в дієтичне харчування, він надає неповторний аромат супів, рибних і м’ясних страв. Правильно приготовлений настій на основі висушеного рослини дозволить прискорити процес схуднення, поліпшити загальний стан організму.

    Дивіться далі: висівки для схуднення