Два сонця: Сергій Лазарєв вперше показав однорічну доньку

939

36-річний Сергій Лазарєв успішно поєднує музичну кар’єру і виховання 4-річного сина Микити. Співак довгий час приховував спадкоємця від преси і шанувальників, проте в 2016 році сам розсекретив хлопчика і з тих пір регулярно ділиться його фотографіями, новинами про успіхи і розповідає про нього в численних інтерв’ю. Єдине, про що Сергій воліє не поширюватися, – хто є мамою Микити.

Сергей Лазарев с сыном© Instagram @lazarevsergey

У ці вихідні Сергій прийшов на шоу Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон» і поділився цікавими сімейними подробицями і новими історіями про Микиту. Крім того, артист розкрив головний секрет свого особистого життя і зізнався, що в його родині сталося поповнення.

Розмова Сергія і Лєри вийшов по-справжньому теплим і щирим, адже вони знайомі давно: вони – не просто близькі друзі, але й колишні кохані. Знаменитості з посмішкою згадали свої відносини, і співак зізнався, що йому не вистачає рад і почуття гумору Кудрявцевої.

© Instagram @leratv

За словами Сергія, з появою сина його життя повністю змінилося. Зараз він намагається частіше відпочивати і присвячувати Микиті як можна більше часу і уваги. Одного разу зірковий батько навіть поставив на паузу турне на Далекому Сході, щоб всього лише на добу вирватися до сина.

© Instagram @lazarevsergey

Крім того, Лера Кудрявцева зробила справжній сюрприз Сергію і організувала його зустріч з молодшим зведеним братом – Андрієм. За словами Сергія, вони не бачились уже кілька років. Андрій навчається в МДУ на маркетолога і незабаром планує весілля зі своєю нареченою Анастасією. Співак згадує, що вперше побачив Андрія, коли йому було близько 2 років, і в дитинстві він був дуже схожий на Микиту, відрізняється тільки колір очей.

Але головною сенсацією стала новина про те, що Сергій Лазарєв рік тому знову став батьком. Співак підтвердив, що у нього народилася дочка, яку назвали Ганною. Зоряний батько зізнався, що про народження малятка знав лише близький друг і колега Влад Топалов, а також зазначив, що не був присутній на пологах, але забирав дитину з пологового будинку разом з Микитою. Донька Сергія з’явилася на світ за допомогою сурогатної матері, інформацію про яку він відмовився розголошувати.

За словами Лазарєва, Микита зовсім не ревнує батька до молодшої і оберігає малу Ганну:

Раніше у мене було одне сонце. А тепер у мене два сонця. І тепер я ще швидше біжу додому, ще більше радію, ще більше надихає і окрилений, – говорить зоряний батько.

Сергій зазначив, що все це час приховував народження дочки, так як не хотів привертати зайву увагу преси та фанів. Зоряний батько відмовився назвати точний вік доньки, але розповів, що їй приблизно рік і вона вже вчиться ходити. Зазначимо, що чутки про те, що Сергій знову став батьком, з’явилися ще в травні цього року.

І ось нарешті, після ефіру передачі Лазарєв опублікував перший знімок з обома дітьми разом з дуже емоційним посланням шанувальникам:

Мої сонечка! Моя беззастережна любов! Тепер я можу сміливо і голосно кричати на весь світ — Никитушка , Анютка, я вас дуже люблю!!! Мої дітки! ❤️❤️❤️ #НикитаСергеевич#АннаСергеевна #ЛазаревыР.s. Хочу сказати величезне спасибі кожному, хто сьогодні вислухав мене у передачі «Секрет на Мільйон» , кожному хто прожив зі мною все те, про що я розповідав, кожному, хто співпереживав моїм сімейним трагедій , і радів моїм сімейних радощів. Спасибі моїй родині, а також Міші і Владу Топаловим, що так погодилися на такий публічний розмову на дуже особисті теми!Спасибі, я дуже щасливий!

Сергей Лазарев с обоими детьми© Instagram @lazarevsergey

До речі, знаменитий батько неодноразово наголошував, що його син Микита росте дуже талановитим і творчим хлопчиком. У соцмережах співак з гордістю публікує відео запальних танців сина і його перших вокальних спроб. А навесні цього року Сергій показав картини, які малює 4-річний малюк і привів у захват численних шанувальників.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jul 5, 2019 at 10:09pm PDT

Минулої осені Сергій відверто розповів про сина в інтерв’ю інтернет-порталу Woman.ru. Зокрема, він згадав зворушливий момент, коли вперше взяв дитину на руки.

Перша думка: «Тільки б нічого не зламати!» Можна скільки завгодно тренуватися на ляльках (що я і робив), прочитати десятки книг, вислухати всілякі поради, але жива дитина на руках — це зовсім інше. Маленька істота, яка повністю залежить від тебе. Був певний шок і нерозуміння, що і як робити. Все прийшло з часом, з досвідом. Твоя дитина навчить тебе всьому сам: треба вміти чути, відчувати.

Читайте також:

  • Відео: Сергій Лазарєв показав синові колекцію своїх музичних нагород
  • Сергій Лазарєв вперше показав відео з сином в ранньому віці
  • Весь в тата: 5-річний син Сергія Лазарєва заспівав веселу пісеньку
Фото на анонс: © Instagram @lazarevsergey