Хвилинка мимимишности: Жасмин показала міні-кліп з донькою і сином з закриття «Нової хвилі»

1236

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. Зараз він готується до захисту диплома і вступу до магістратури факультету міжнародних відносин МДІМВ. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

Разом з молодшими дітьми Жасмин прилетіла в Сочі на Междунардный конкурс молодих виконавців «Нова хвиля». Співачка відвідувала світські заходи, виступала, а також відпочивала з сином та донькою: гуляла з ними по Олімпійському парку, ходила в лазню, купалася в морі.

© Instagram @jasmin

Діти сьогодні в один голос умовляли мене, що Чорне море треба терміново переназвати! 🤣 Логіка залізна: воно ж не чорного кольору 😅 Відправила писати офіційне прохання Президенту. Пишуть вже півгодини, намагаються, нова назва вигадують, ніяк спати не можу відправити 😅🙈 , — розповіла зірка.

На церемонію закриття «Нової хвилі» Маргарита і Мирон прийшли разом з мамою. Цікаве відео з заходу співачка опублікувала у своєму мікроблозі.

Хвилинка мимимишности від нас з дітками, — підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Співачка Жасмін (@jasmin) on Aug 30, 2019 at 6:16am PDT

Звичайно, шанувальники Жасмин не залишилися байдужими і залишили численні коментарі:

Красотааааа😍😍😍😍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️😊😊😊😊😊

Дітки гарні!!!👫🌷🌷

Мимимишность зашкалює 😍😍😍

Мірошко улюблений, лялечка Маргоритка — обожнюю вас улюблені дітки🙏👍💖

Приємно на вас дивитися 👑👑♥️💖💖

Жасмин,діти так схожі на тата,нехай ростуть самими здоровими дітьми!❤️❤️❤️

© Instagram @jasmin, @margaritashor

Жасмин обожнює своїх дітей і зізнається, що намагається приділяти їм весь вільний час, незважаючи на щільний гастрольний графік. Зоряні спадкоємці у цьому році порадували маму: Маргарита поступила в музичну школу імені Гнесіних і у вересні стане двічі першокласницею, адже вона буде відвідувати і звичайну загальноосвітню школу та музичну.

Читайте також:

  • Джинсовий family look: Жасмин з донькою виглядають, як сестри
  • Підстригли: співачка Жасмін показала першу зачіску сина
  • Дочка Жасмін захопила своєю грою на фортепіано
Фото на анонс: Instagram @jasmin