Дві красуні в блакитному: Олена Подкамінська поділилася кадром з молодшою донькою

500

У житті 40-річної актриси Олени Подкаминской є все, про що мріє будь-яка жінка: успішна кар’єра, люблячий чоловік та дві чудові доньки. Актриса виховує 8-річну Поліну від першого шлюбу і маленьку Єву, яка народилася в серпні 2017 року від нинішнього чоловіка, бізнесмена Дениса Гущина.

© Instagram @podkaminskaya_official

Актриса не так часто ділиться з шанувальниками фотографіями і подробицями свого життя. Однак не так давно в інтерв’ю Тодоренко Олена розповіла, як відбувалися її домашні пологи:

Це дуже смішна історія. Басейн, вода, нам хотілося з чоловіком якось разом прожити цю ситуацію. І я тоді абсолютно не розуміла, чому вважають, що у воді народжувати легше. У воді мені було не легше.

І в якийсь момент мені стало так добре, і тут Єва дзинь. В цей момент я тримала чоловіка, а він мене. І виявилося, що в процесі я прокусила басейн! Одним словом, це все було дуже романтично! Мені дали Єву, в квартирі потім, а чоловік з тазиком і шваброю все прибирає. Це дуже парадоксально. Це не нудно. Мені сподобалося!

Вона також пояснила, чому зважилася на пологи в домашніх умовах і в чому їх відмінність від лікарняних:

Природне батьківство — не тільки досвід і практика, але й певна система поглядів, теорія. Почавши самоосвіту, я звернулася до праць Мішеля Одена, і вже тоді у мене виникла мрія про домашніх пологах. З Полів втілити її я не зважилася, хоча вже на наступний день після народження дочки пішла додому: медсестра спробувала її у мене забрати і долучити до дружно кричущим в іншому приміщенні дітям, ну і, як прийнято, нагодувати якийсь молочною сумішшю. До того ж місце, де я народжувала Полю, сприймалося мною як лікарня зі всіма витікаючими звідси негативними емоціями. Було незатишно, недушевно, шумно, загалом — атмосферно холодно.

З Євою я вирішила свою мрію втілити і не можу передати, як це для мене, чоловіка і Єви було чудово: твоя тільки що з’явилася на світ донечка лежить поруч, горять свічки, тихо звучить музика… Атмосфера тиші і спокою, домашнього затишку і краси, впевнена, милостиво вплинула на Єву. А я запам’ятала це як щастя.

© Instagram @podkaminskaya_official

Вчора в особистому блозі актриси з’явилося сонячне фото з молодшою донькою з відпочинку, яке Олена забавно підписала:

Дитина може навчити дорослого трьом речам: радіти без всякої причини, завжди знаходити собі заняття і наполягати на своєму 🐥

© Instagram @podkaminskaya_official

Шанувальників артистки розчулив зворушливий знімок і не менш зворушлива підпис, і вони залишили у коментарях безліч теплих слів:

Ах, який купальничек у молодшій😍😍😍

Хаха)) Тебе чекає ще багато цікавих відкриттів на тему «Дитина може навчити…»)))

А найголовніше діти дають відчути те неповторне щастя,яке ми відчуваємо при їх народженні.Який ніжний знімок!

Нагадаємо, що Олена Подкамінська вийшла заміж за бізнесмена Дениса Гущина таємно, і на торжестві були присутні лише рідні. Про те, що пара зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року.

© Instagram @podkaminskaya_official
Фото на анонс: Instagram @podkaminskaya_official