Дебют: співачка Ганна показала перше відео з участю однорічної дочки

564

28-річна співачка Анна Іванова, відома під псевдонімом Ханна, 36-річний генеральний директор Black Star Павло Кур’янов (Пашу) ось уже чотири роки живуть у щасливому шлюбі і виховують чарівну дочку.

Зіркова пара воліє не ділитися подробицями особистого життя, тому цілий рік вони приховували свою спадкоємицю і не показували її обличчя в соцмережах. Режим секретності був знятий на честь першого дня народження малятка. Ганна не тільки вперше показала дочку, але і розкрила її ім’я. Виявилося, що дівчинку назвали Адріаною.

Детальніше:Як звучить! Ханна розсекретила ім’я дочки в честь першого дня народження

© Instagram @offi_hanna

Читайте також:Татова донечка: співачка Ганна перестала приховувати обличчя однорічної дочки

З тих пір співачка регулярно публікує кадри з донькою і радує шанувальників хронікою дорослішання маляти. Наприклад, в кінці жовтня зіркова мама показала зворушливе сімейне відео, на якому щасливий тато читає своїй донечці дитячу казку і показує, які звуки видають різні тварини.

© Instagram @pashuofficial

Читайте також:Тато і дочка: співачка Ханна поділилася зворушливим відео сімейного вечора

А нещодавно Ханна і Пашу стали гостями шоу Регіни Тодоренко. Знаменитості без утайки розповіли про початок своїх відносин, що мало не стало причиною їх розставання, а також поділилися милими подробицями про виховання дитини. Ханна, чиє життя наповнена творчою діяльністю і іншими бізнес-проектами, розповіла, хто їй допомагає доглядати за донькою.

У нас дві бабусі, дві прабабусі і два дідусі, — поділилася співачка. — Вони всі живуть в Москві. У нас боротьба за дитину, всі хочуть проводити час з нею.

© Instagram @offi_hanna

Вчора Ганна поділилася в особистому блозі сміховинним відео з участю підросла доньки. Адріана заразливо сміється і забавно засмучується, коли у неї не виходить зняти носочок.

Як я люблю переглядати старі відео в телефоні, щодня дивлячись на Адріану, мені здається вона завжди така була, і тільки коли переглядаю відео, розумію що ще «вчора» вона була такою крихтою. Спочатку чекали коли почне тримати голівку, потім коли почне перевертатися, потім коли почне сидіти, коли скаже перші слова, коли полізли зубки, коли почне стояти, коли піде)))) а тепер цей маленький чоловічок, вже у всю бігає і чітко знає що хоче і чого не хоче. Ну як же швидко ростуть дітки!!! — підписала ролик знаменитість.

View this post on Instagram

A post shared by Ханна❤️ (@offi_hanna) on Nov 22, 2019 at 7:24am PST

Захоплені шанувальники дякують улюблену співачку за заряд гарного настрою і залишають компліменти і добрі побажання підросла Адріані.

Яка краса)))) переглянула вже разів п’ять))) не можу перестати посміхатися цієї солодкої булочці)

Треба ж як на Пашу схожа!) диво-дівчинка!!!

Справжня жінка 100 000 000 емоцій в хвилину))) така солодка красива дівчинка!

До речі, відомо, що Ханна близько дружить з співачкою Нюшею, яка теж стала мамою в кінці минулого року. У знаменитостей багато спільного: вони майже однолітки, їх обох звуть Ганна, вони практично одночасно завагітніли і народили своїх дочок з різницею в 2 місяці. Більше того, обидві народжували в Майамі. І навіть візочок своєї дитини Ханна згодом віддала Нюше, після чого вона благополучно перейшла у спадок до Вікторія Лопирьова, а потім, судячи з усього, дісталася коханої ТіматіАнастасії Решетовой, яка нещодавно стала мамою маленького Ратміра.

© Instagram @nyusha_nyusha

Читайте також:Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників

Нагадаємо, що Ганна вийшла заміж бізнесмена і продюсера Павла Кур’янова в червні 2015 року. Молодята влаштували розкішний свято на острові Капрі, серед гостей були Тіматі та Анастасія Решетова.

Розписувалися ми в Москві, на Кутузовському загсі. Там були тільки наші батьки і близькі друзі, але саме торжество хотілося зробити красивим і незабутнім. Одного разу, під час відпочинку на острові Капрі, ми були на маяку і звідти дивилися на захід, а повз проходила низка гостей з італійської весілля. Це було як у кіно. І ми вирішили: якщо шлюб, то тільки там. А рівно через рік ми зіграли весілля в цьому неймовірно романтичному місці, — розповів Павло в одному з рідкісних інтерв’ю.

© Instagram @pashuofficial
Фото на анонс: © Instagram @offi_hanna