Як схуднути за тиждень: Даря Мороз розсекретила свою експрес-дієту

1892

36-річна Дарина Мороз – талановита актриса і гідна продовжувачка кінодинастії Левтовых-Мороз. Її батьки – відомі у світі кіно люди: батько Юрій Мороз – режисер, а мама Марина Левтова – актриса і зірка радянського кінематографа. Тому не дивно, що вона пішла по стопах зіркових батьків. Її дебют у кіно відбувся в віці 3-х місяців, і з тих пір її кар’єра йде лише вгору.

© Instagram @d_moroz

Читайте також:3 покоління клонів: Дар’я Мороз показала дитячі фото мами і доньки

Днями актриса дала інтерв’ю порталу Woman.ru і розкрила свої секрети краси. Крім того, вона розповіла про особисте лайфхаке, завдяки якому можна за тиждень скинути зайві кілограми.

Дарина відразу зізнається, що не сидить на дієтах. Більше того, вона вважає, що обмеження в їжі можуть призвести до переїдання. Раніше актриса у своєму особистому блозі розповіла про те, як підтримує ідеальну фізичну форму, і поділилася списком продуктів, які виключила зі свого раціону.

Зібрала свій must eat! Вже пару років як я не їм білий хліб і солодощі тільки «правильні». Виключила свинину, ВСЮ молочку і майже не їм м’ясного і півроку ВЗАГАЛІ не п’ю кави (неймовірно але факт)! П’ю я гарячу воду. БАГАТО! Стверджую: вага, якість шкіри і загальне самопочуття кажуть мені, що все правильно!

Також знаменитість розповіла і про своїх улюблених продуктах. З’ясувалося, що найбільше кінозірка любить кіноа, зелень, тушковані овочі і рибу.

© Instagram @d_moroz

Читайте також:Як схуднути: актриса Дарина Мороз розповіла про напої, завдяки якому залишається стрункою

За її словами, зараз у зв’язку з великою завантаженістю на роботі на спорт немає часу, але найближчим часом Дарина планує повернутися до улюблених фізичним навантаженням – танців і розтяжці.

В цілому, я дуже люблю вправи на розтяжку, займаюся танцями на аматорському рівні. Це відмінно працює на підтримання форми. Також я три роки працювала з командою Іллі Авербуха, ми виступали по всій країні: коли катаєшся на ковзанах, не можна перебувати не в формі, – говорить актриса. – У планах знову повернутися до спорту і розтяжці. Іноді підтримання форми необхідно не тільки для себе, але і для зйомок: наприклад, в одному проекті у мене багато оголених сцен, тому потрібно слідкувати за собою. До речі, мені це дається досить легко: якщо треба схуднути, тиждень харчуюся гречкою і тушкованими овочами, і все в порядку. Така у мене природа.

© Instagram @d_moroz

Дарина Мороз також зазначає, що практично не відвідує косметологів і до декоративної косметики відноситься більш ніж прохолодно.

Чим менше, тим краще. Обличчя повинно бути чистим! – впевнена вона.

Не так давно актриса відкрила для себе гімнастику для обличчя і запевняє, що це дійсно працює.

Нагадаємо, що Дарина 8 років була одружена з режисером Костянтином Богомоловим і народила йому дочку Анну (9). Минулого літа зіркова пара розлучилася, проте вони зуміли зберегти дружні стосунки заради доньки. Зоряна спадкоємиця росте дуже розумною і творчої дівчинкою. Відомо, що вона навчається в престижній школі при Німецькому посольстві і вивчає… відразу 4 мови. Крім того, Аня вже кілька років займається живописом, а зіркова мама з гордістю демонструє її роботи в особистому блозі. Шанувальники актриси впевнені, що у дівчинки справжній талант до малювання.

© Instagram @d_moroz
Фото на анонс: Instagram @d_moroz