Джентльмени віддають перевагу блондинкам: Ляйсан Утяшева кардинально змінила образ

1031

Вітчизняні зірки іноді люблять шокувати шанувальників екстремальними змінами у зовнішності. На експерименти зважилася і титулована спортсменка, любляча дружина і мама двох чудових дітей — Ляйсан Утяшева. Вчора в її особистому блозі з’явилося відео, на якому гімнастку просто не впізнати!

Відео з сьогоднішньї фотосесії: трохи любові до роботи, моді і змін🖤P. S. Бурерожденная матір танцюристів повертається. Новий сезон скоро, чекайте!

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Jun 18, 2019 at 11:27am PDT

Власне, багато шанувальники змогли зрозуміти, що це Ляйсан, тільки з її нескінченним ніг:

Клас, а хто на відео 👩🏼???

Ааааа це естетичний катарсис ⭐️⭐️Повернення Дайэнерис 🔮🐉🐲😃❤️❤️❤️

Якщо б не ваші довгі ноги-я б не дізналася👏👏👏👏😍🔥

Вас не впізнати. Красуня. Як же Паху пощастило з вами❤️

Блондинка вам нуууу дуууже йде,така сексі взагалі 👍👍

Як виявилося, цей образ був підготовлений в рамках зйомки для відомого бренду YSL. Пізніше вона в компанії свого чоловіка — шоумена Павла Волі — з’явилася на виставці Louis Vuitton, шокуючи оточуючих своїм новим образом.

© Instagram @liasanutiasheva
© Instagram @liasanutiasheva

Фото з дружиною в своєму блозі опублікував і Павло Воля, забавно підписавши його:

З матір’ю драконів. Дракончиків)

© Instagram @pavelvolyaofficial

До речі, не так давно перетворитися до літа вирішила телеведуча Юлія Барановська. У себе на сторінці вона опублікувала фото, на якому постала в образі коротковолосой блондинки. Тоді прихильники відразу ж відреагували на фото, зазначивши, що на ньому Юлія дуже схожа на відому актрису Дженніфер Еністон.

Йде мені бути блондинкою? Так чи ні? – звернулася до своїм передплатникам Юлія.

© Instagram @baranovskaya_tv

За кілька днів до Юлії вирішила освіжитися і модель, дружина відомого футболіста Марія Погребняк. Колишній природний світло-русявий відтінок вона змінила на платиновий блонд.

Літо вимагає змін😹 Я повернулася в блонд😍 Я дуже задоволена, я взагалі за експерименти (що стосується волосся😂)Чекаю ваших коментарів? – звернулася до своїм шанувальникам Марія.

© Instagram @mariapoga_

Нагадаємо, 33-річна російська гімнастка і популярна телеведуча Ляйсан Утяшева з 2012 року одружена з шоуменом Павлом Волею. 14 травня 2013 року в Майамі Ляйсан народила сина Роберта, 6 травня 2015 на світ з’явилася донька Софія. А не так давно пара розсекретила обличчя дітей і поділилася їх фотографіями у себе на сторінках.

© Instagram @liasanutiasheva
Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva