Чому колін ферт кинув кохану дружину, за яку так довго боровся і оберігав

336

10 вересня коліну ферту виповнюється 61 рік. Сам актор зізнається, що не відчуває віку і готовий зніматися в кіно в будь-якій ролі. Але день народження для зоряного актора-це особливий ритуал, коли за святковим столом збирається тільки сім’я. Якщо в минулі роки всі клопоти брала на себе чарівна господиня лівія джуджоллі, то тепер все змінилася. Вона приходить на іменини коліна ферта вже в якості, м’яко кажучи, гості.

На жаль, в грудні 2019 року колін і лівія розірвали шлюб, який тривав 22 роки. При розставанні вони публічно заявили, що залишаються хорошими друзями і мають намір з любов’ю виховувати двох синів, народжених у спільному сімейному житті.

Вперше колін ферт побачив сліпучу італійку в колумбійському місті картахені. Її краса відразу ж полонила зоряного актора, змусила холостяцьке серце битися прискорено. До того часу колін був вільний, відносини з актрисою мег тіллі закінчилися, але сина вільямса, народженого від неї, ніколи не забував. Стріли амура точно влучили в ціль: тепер британець перебував у владі чар лівії джуджоллі. Він був старший за неї на 10 років, але любов до чарівної італійці немов омолодила його. Колін з юнацькою запалом став доглядати за асистенткою продюсера. Скромна посада красуні-італійки анітрохи не бентежила його: колін бачив у ній прекрасну принцесу.

Лівія виявилася норовливою дівчиною. Ферту довелося докласти всіх зусиль, щоб сподобатися їй. Але, як відомо, вода камінь точить: незабаром вона відповість йому взаємністю і прийме залицяння зоряного актора. На батьківщині, в британії не оцінять вибору свого улюбленця. Шанувальники і шанувальниці таланту коліна ферта цілком справедливо порахували, що чимало англійських красунь із задоволенням би прийняли залицяння високого і привабливого, овіяного славою, чоловіка. Розтопивши серце лівії своєю незвичною для британця пристрастю, колін, до свого щастя до небес, отримає її згоду вийти за нього заміж. І тут його радість ледь не затьмарили численні родичі нареченої.

Вони, немов змовившись, були проти шлюбу лівії з коліном. І коліну ферту довелося піти на певні приниження, щоб з гідністю витримати нападки італійської сім’ї, яка відкрито, не соромлячись, висловлювала своє невдоволення. Була ще одна делікатна обставина, на яку закоханий колін не звернув увагу. Виявляється, лівія була заручена з італійським хлопцем, і справа начебто йшла до весілля. Однак завзятість коліна ферта, його відкритість, щирість у відносинах з красунею призвели до того, що лівія пішла під вінець саме з ним. Розкішне весілля зіграли, як того бажала наречена, в італії. Колін буде п’яний від любові до лівії, заради неї він почне вивчати італійську мову і навіть прийме італійське громадянство. Проста асистентка продюсера вперше потрапить до голлівуду. Ніжно притискаючи до себе чарівну дружину, колін буде гордо простувати з нею по червоній килимовій доріжці, що веде на фабрику зірок. Він познайомить лівію джуджоллі з вищим світлом, з голлівудськими зірками. І завдяки зоряному чоловікові, лівія набуде статусу продюсера.

Загалом, в променях слави оскароносного чоловіка лівія отримала те, про що так довго і таємно мріяла. Сімейна ідилія, повна, на думку багатьох, взаємної любові, тривала б довго, якби несподівано не грянув грім над безхмарним щастям зоряної пари. Немов чорт з табакерки, на тлі безтурботного і спокійного життя подружжя з’явиться гарячий італійський журналіст марко бранкаччіа — » друг дитинства » лівії, а заодно, як з’ясувалося, і її коханець. Любовні листи лівії джуджоллі, спільні фотографії, де вона стоїть в обнімку зі співвітчизником, незаперечно свідчили про зраду. Не хапає з неба журналіст марко бранкаччіа, із захватом розповідає на сторінках жовтої преси про інтимні стосунки з лівією, не соромлячись подробиць. Жалюгідні пояснення лівії коліну, що це була коротка, до ні чого не зобов’язує інтрижка, виявилися брехнею. Коханці зустрічалися майже цілий рік — і навіть у будинку коліна в італії.

До того ж, чи то по притаманному йому легковажності, чи то по злому наміру, жвавий журналіст відправляє коліну ферту лист з фотографією, де він красується разом з його невірною дружиною, даючи ясно зрозуміти, що любовний зв’язок з лівією — це відбувся факт. Це був сильний і важкий удар для зоряного британця. І треба віддати належне його витримці і мужності, що він не опустився до рівня коханця лівії джуджоллі. На загальний подив, він навіть в цьому очевидному скандалі намагався прийняти сторону дружини. Можливо, за його участі поліція порушила справу про шантаж і переслідування сім’ї фертів з боку італійського журналіста. Останній, зробивши свою чорну справу, затих. Мабуть, перспектива опинитися у в’язниці його не приваблювала, і він від гріха подалі вирішив піти в затишне містечко.

Коли історія зі зрадою лівії джуджоллі пішла на спад, навіть близькі були здивовані рішенням коліна залишити все, як є, — і продовжити колишню сімейне життя. Однак це була лише пауза перед розставанням: тонка душа зоряного британця не могла перенести всього бруду, який обрушився на нього. І він вчинив, образно кажучи, згідно з російською приказкою: з очей геть — з серця геть. Іноді коліна ферта називають істинним джентльменом. На що колін з сумом і гумором відповідає, що час англійських денді пішло безповоротно.

Венера єрофєєва