Дорослішає: Вікторія Ісакова поділилася зворушливим портретом підросла доньки

660

43-річна Вікторія Ісакова ось вже 16 років щасливо одружена з кінорежисером Юрієм Морозом. Зіркова пара ретельно приховує подробиці особистого життя і про те, що у них народилася дочка, преса і шанувальники дізналися лише через кілька років. Для багатьох стало справжньою сенсацією минулорічне інтерв’ю Вікторії Ісакової, в якому вона проговорилася, що є мамою.

Читайте також:Тотальне щастя: Вікторія Ісакова розповіла про дочку

© Instagram @v_isakova

Сьогодні я прокинулася, випила кави, мені посміхнувся дитина — в ці миті я щаслива. Я, як мама маленької дочки, часто думаю, як потрібно виховувати дитину, які рольові моделі ми їй демонструємо. Намагаюся відповідально ставитися до того, що все закладається з дитинства, — розповідала Ісакова.

© Instagram @v_isakova

Однак, незважаючи на те, що таємниця відкрилася, зіркова матуся не поспішає ділитися інформацією про спадкоємиці. Лише в травні цього року актриса вперше показала обличчя дочки в особистому блозі, а її падчерка, актриса Дарина Мороз розсекретила ім’я дівчинки. Виявилось, молодшу Мороз звуть Варвара.

Відомо, що вона вже кілька років займається фігурним катанням в школі відомого фігуриста Іллі Авербуха. Єдине, що приховує Ісакова – це точний вік дочки.

© Instagram @v_isakova

Читайте також:Нарешті! Вікторія Ісакова перестала приховувати обличчя дочки

У ці вихідні знаменитість порадувала шанувальників чудовим портретом Вари і розповіла про неї зворушливу і водночас забавну історію.

© Instagram @v_isakova

Мам, а ти знаєш, що я не правильно вимовляю букву р? Знаю, але це дуже красиво. Ну, не знаю. Треба б повести мене до спеціального докторові логопеда, а то я щось переживаю, — поділилася Вікторія.

Шанувальники дякують улюблену актрису за такий теплий і домашній кадр, а також залишають компліменти чарівною спадкоємиці і її знаменитої мами.

Господи, яка милота ❤ Будьте щасливі! Від душі,

Як усвідомлено про свої переживання!)) чудова у вас донька)),

Таке мімі-мі )) у прекрасною матусі — дуже гарна донечка!

До речі, в коментарях відзначилися близькі подруги Вікторії і знамениті зіркові матусі.

Як же я її обожнюю (Аміна Заріпова)

Зайчик (Світлана Антонова)

Які вони класні малеча) (Наталія Земцова)

Красуня неймовірна (Поліна Гагаріна)

До речі, минулої зими, буквально за пару днів до нового року актриса зізналася, що це її улюблений сезон і вона обожнює наряджати ялинку. Крім того, Вікторія розповіла про лист Діду Морозу, який вони написали разом з донькою.

Навіть ставши дорослою, я не перестаю чекати дива! І вірити, що з Новим роком почнеться що то несподівано прекрасне, дивовижне, загадую бажання, сподіваючись, що вони здійсняться. Чекаю сюрпризів. А для дітей це особливе казковий час. Я б хотіла, щоб моя дочка вірила в існування магічного Діда Мороза як можна довше. Щоб чудеса відбувалися в її житті. Щоб казка тривала. Ми з дочкою поки поклали лист Діду Морозу в морозилку, — розповіла актриса.

Шанувальники сподіваються, що найближчим часом актриса розповість більше цікавих подробиць про дорослішання Варвари і поділиться її фотографіями в особистому блозі.

Фото на анонс: Instagram @v_isakova, @7days_ru