Розсіємо міф: Марія Миронова розповіла про чоловіка, весілля і про те, де буде народжувати

506

Марія Миронова — успішна актриса і щаслива мама, яка не раз розповідала, що пишається своїм дорослим сином – 27-річним Андрієм, названим на честь знаменитого діда. Вона — не з тих знаменитостей, хто афішує особисте життя. Свою вагітність актриси вдавалося приховувати досить довго. Інформація про поповнення в сім’ї артистки з’явилася вже тоді, коли Марія не могла приховувати кругленький живіт. Після низки обговорень Миронова вийшла на зв’язок з шанувальниками і розповіла про те, що відчуває в цей прекрасний період.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 28, 2019 at 3:55am PDT

Більше Марія своє цікаве положення не приховує і з задоволенням розповідає шанувальникам нові факти про своє життя в особистому блозі:

Який же це дивний час в очікуванні нового життя🥰. Час тече так повільно, як в дитинстві. Ти хвилюєшся , переживаєш, хочеш поквапити, живеш у майбутньому. А потім в якийсь момент починаєш відчувати її, цю життя, вона вже тут і зараз , вона є, б’ється, хоча ще не народилася. І цей момент «тут і зараз» самий прекрасний і єдино справжній.

А зараз вона нарешті вирішила розповісти про свого чоловіка в особистому блозі: актриса повідомила, що заміж вийшла більше року тому в Греції, а також зізналася, що збирається народжувати там же. Крім того, Миронова розкрила особистість свого чоловіка, якого, до речі, звуть так само, як і старшого сина.

Дорогі мої,перебуваючи в декретній відпустці , маючи багато вільного часу, мені було просто цікаво подивитися до чого дорослі , освічені люди, які займаються журналістикою, можуть дійти. Як з’ясувалося до ручки!💙🙌щоб розвіяти всі сумніви хочу офіційно заявити, що мій офіційний шлюб відбувся в Греції більше року тому ,після двох років спільного життя, а саме на острові Санторіні. Я планую народжувати в найулюбленішою нами країні , а саме Греції. Мій офіційний чоловік і батько моєї майбутньої дитини є Директором з розвитку російсько — японської компанії, що займається медичними технологіями,( не суднобудівництвом і не акторством))), він -НЕ ЯПОНЕЦЬ))), щоб уникнути пересудів🙈😂😂😂, його ім’я — Андрій(на численні прохання моїх передплатників)) і він дійсно є тезкою мого сина і навіть батька!☝️😂😂!! Ура, преса ви хоч щось вгадали! Респект.👌 На все вищевикладене є офіційні посвідчення🤗🤗🤗, які навряд чи будуть цікаві нашим друкованим виданням, оскільки у них, незважаючи ні на що, завжди свою думку 👍

© Instagram @mariya_mironova_actress

Шанувальники подякували актрису за відвертість і залишили безліч теплих коментарів:

Марія! Молодець, що не втрачаєте почуття гумору😂шикарний пост👍Легкої вагітності і пологів! У самій багато зв’язалося в цьому році з Грецією, підтримую ваші плани😘🤗

Захоплююся Вами❤️

Кохання, кохання і ще раз кохання Вам💕🌹

Цей шлюб став для актриси не першим. Раніше вона була заміжня за бізнесменом Ігорем Удаловым. В цих відносинах у Марії народився син Андрій, якому вже 27 років. Він продовжив акторську династію. Зараз молода людина грає в Театрі імені Вахтангова. У другому і третьому шлюбі дітей не було.

© Instagram @mariya_mironova_actress
Фото на анонс: особистий блог зірки