Дотримуючись традиції: Тетяна Тотьмяніна опублікувала зворушливий знімок з дочками

620

Заслужений фігурист і Олімпійський чемпіон Олексій Ягудін і відома фігуристка Тетяна Тотьмяніна разом вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року.

Вони щасливі у шлюбі і виховують двох дочок, 9-річну Єлизавету і 3-річну Мішель, яких папа ласкаво називає «ягудинками». Зоряний батько часто радує численних шанувальників кумедними сімейними відеороликами та кадрами з дочками. Особливо відрізняється молодша спадкоємиця Олексія, чарівна Мішель, яка вже стала маленькою зірочкою соцмереж.

View this post on Instagram

A post shared by Тетяна Тотьмяніна (@tatianatotmyanina) on May 7, 2019 at 12:54am PDT

Сьогодні зіркова мама потішила шанувальників фотографією спадкоємиць, знятої на морі в Ялті. Вона підписала знімок у властивій їй манері:

Пам’ятаєте цю традицію??? Приїхати на море,обов’язково поставити дітей на тлі моря і зробити єдине фото. У мене теж є така картка з підписом «Керч 1989» 😄

© Instagram @tatianatotmyanina

Читачі особистого блогу Тетяни також поділилися своїми спогадами і залишили відомій родині приємні побажання:

Немає такої фотки — вважай не був на морі 😂 Прекрасного відпочинку і чудових глядачів! 😘💖

І в мене є… точнісінько зі старшою сестрою…🙈🤣☺️😍тільки написано Сочі..

Мішель😂 їй не цікаво стояти прямо!

До речі, днями зіркові татусі – Павло Прилучний, Стас Бондаренко і Олексій Ягудін – знялися в зворушливому відео разом зі своїми прекрасними дітьми.

Сьогодні ділюся з вами чимось неймовірним і зовсім новим для мене! Музичним кліпом. Мої дівчатка, мій дім, мої собаки і я в головній ролі – ТАТА! Я, виявляється, ще й співати вмію 😉 — підписав пост Олексій Ягудін.

© YouTube

Варто відзначити, що молодша дочка – копія мами, а ось старша, Лізонька, дуже схожа на свого тата. І на фото з дочками в стилі family look, яке нещодавно з’явилося на особистій сторінці фігуристки, це прекрасно видно:

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, минулої осені Тетяна стала героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретом їх з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

© Instagram @alexei.yagudin
Фото на анонс: особистий блог зірки