Крізь покоління: Ксенія Лаврова-Глінка показала, на кого схожі всі її діти

1483

42-річна Ксенія Лаврова-Глінка — не тільки талановита і затребувана актриса, але і одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно. Нагадаємо, що у кінозірки троє дітей — 18-річний Данило та 13-річна Глаша від першого шлюбу з підприємцем Сергієм Глінкою і маленький Микола, який з’явився на світ в союзі актриси з актором Дмитром Готсдинером, за якого вона вийшла заміж в травні 2011 року.

© Instagram @kslavrova

Зіркова мама дозовано ділиться сімейними кадрами в особистому блозі, а зовнішність молодшого сина розсекретила лише через рік після його народження. А коли малюкові виповнилося півтора року, знаменита мама зворушливо привітала зі святом і навіть розповіла про його забавному дитячому прізвисько. Виявилося, що вдома дитину називають «мішечок зі сміхом».

Читайте також:Рідкісний кадр: Ксенія Лаврова-Глінка показала всіх своїх дітей

© Instagram @kslavrova

У ці вихідні батька актриси, Олегу Олексійовичу Лаврову могло б виповниться 71 рік. Відомо, що Ксенія пішла по його стопах, адже він був відомим театральним режисером і актором, головним режисером Кимрського театру драми і комедії, а також в 2007 році отримав почесне звання народного артиста Російської Федерації. На жаль минулої осені він помер.

На честь святкової дати актриса поділилася рідкісним знімком тата в дитинстві і зазначила, що всі її діти дуже схожі на дідуся.

© Instagram @kslavrova

Улюблений. Сьогодні день твого народження. Всі онуки схожі на тебе. 71 , хіба це вік? Люблю. Безмежно люблю, — зворушливо привітала отця актриса.

Захоплені шанувальники приєднуються до привітань і

Дуже схожі!! Захват!!!! З Днем Народження Майстер!! Любов І Пам’ять!! Царство Небесне!!,

Всі породу тримають!))) Найкращого!,

З днем народження тата! Дітки всі породисті, так) дуже схожі, особливо Коля)

До речі, за щасливим збігом молодший син Ксенії народився в один день зі своєю знаменитою мамою. В цьому році малюк весело відсвяткував 2-й день народження і отримав в подарунок від тата шикарний червоний ретро-автомобіль, на якому Миколка вже щосили роз’їжджає, судячи з кадрів в особистому блозі зіркової мами.

З появою Колі рівно в день мого сорокаріччя, мій День народження відійшов на другий план. Тепер це його День народження! З Днем народження тебе, синку. Он яку як висловлюється сам Микола « тррррррррыню» подарував йому тато!) — привітала сина актриса.

Читайтетакже:Син Ксенії Лаврової-Глінки в подарунок на день народження отримав ретро-автомобіль View this post on Instagram

A post shared by ксенія лаврова-глінка (@kslavrova) on Oct 14, 2019 at 2:00am PDT

Зазначимо, що минулої весни Лаврова-Глінка зізналася, що вибрала для своїх синів імена ще до їх народження.

Я пішла до храму, перебуваючи в абсолютній впевненості, що в животі сидить дівчинка. Але біля ікони святого Миколая в голові прозвучало: «Народиться хлопчик, назвеш Миколою». Я відповіла: «Добре». Через тиждень на УЗД запитали: «Знаєте, що у вас хлопчик?» — «Так, і навіть знаю, як звати».- розповіла вона. — Я передчувала також характер старшого — добрий, лагідний, чуйний. Мені здавалося, що ім’я Данило максимально відображає ці якості. І з характером я не помилилася, і ім’я синові йде. Він з народження людина з величезним серцем — рідко такого хлопчика зустрінеш.

© Instagram @kslavrova

До речі, в листопаді минулого року Ксенія Лаврова-Глінка дала відверте інтерв’ю Борису Корчевникову, ведучому передачі «Доля людини» на каналі Росія. Актриса розповіла про те, що народити в 40 років було непросто, а також заявила про своє бажання стати мамою в четвертий раз. За словами зірки, вона шкодує, що не народила більше дітей, коли була молодшою.

Треба було народжувати у кожній паузі між ролями, — зазначила вона.

Фото на анонс: Instagram @kslavrova