Дочка Марії Петрової та Олексія Тихонова дебютувала в льодовому мюзиклі

445

41-річна Марія Петрова і 47-річний Олексій Тихонов завоювали безліч титулів у фігурному катанні, виступаючи в парі майже 10 років. У 2007 році вони завершили спортивну кар’єру, а взимку 2010 року у них народилася довгоочікувана донька Поліна.

© Instagram @mariapetrova1977 @mariapetrova1977

Дівчинка росте активної і дуже спортивної. Передплатники особистого блогу Марії вже знають, що Поля обожнює кінний спорт, захоплюється скелелазінням, балетом і живописом. Але головний спорт в її житті — це фігурне катання.© Instagram @mariapetrova1977 @mariapetrova1977

Зоряна спадкоємиця пішла по стопах своїх знаменитих батьків і, можливо, скоро потрапить до лав молодіжної збірної Росії.

«Її бабусі дуже хотіли, щоб вона займалася фігурним катанням — ковзани їй подарували три з половиною роки. Спочатку, звичайно, доводилося важко. І Поліні, та й нам теж. Тому що дитячі тренування починаються о шостій ранку. Встаємо ми в п’ять, щоб доїхати до ковзанки. Лягаємо в десять годин вечора. Інакше не витягнути цей графік», — зізнавалася Марія в одному з інтерв’ю.

© Instagram @mariapetrova1977

А сьогодні екс-спортсменка поділилася радісною подією. Поліна дебютувала в популярному льодовому мюзиклі «Кармен», який поставив відомий фігурист Ілля Авербух. Додаткової радістю став той факт, що виступала Поліна в парі з прославленим фігуристом Олексієм Ягудіним.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Петрова (@mariapetrova1977) on Jun 26, 2019 at 5:07am PDT

Санкт-Петербург Поліни в Кармен!!! І відразу в парі з Олімпійським Чемпіоном. Спасибі Олексій Ягудін!!! — підписала ролик Марія.

Захоплені шанувальники залишають щирі та емоційні компліменти юній спортсменці та її партнеру, а також вітають зіркових батьків:

Яка ж розумничка Поліночка! Талановита дитина — талановита у всьому! Обожнюю вашу родину! Еталон!

Поліна просто молодець! Дуже хвилююче, напевно, танцювати з олімпійським чемпіоном! Але Олексій так дбайливо і легко її піднімає — просто браво!!!

Це просто захоплення! Ось це Гени! Поліна талановита і наполеглива, справжня чемпіонка!!! Мої вітання батькам!

До речі, прем’єра льодового мюзиклу «Кармен» з великим успіхом пройшла в 2015 році. А в цьому сезоні Авербух представив оновлену версію, в якій гармонійно поєднується класична музика Жоржа Бізе та сучасна інтерпретація Роману Ігнатьєва. У головних ролях крім Олексія Ягудіна зайняті справжні зірки фігурного катання, такі як Роман Костомаров, Маршарита Дробязко, Оксана Домніна і батьки юної фігуристки Марія Петрова і Олексій Тихонов.

© Instagram @mariapetrova1977

Зіркова мама, на жаль, не уточнила яку роль відіграє її дочка і ввели її в постійний склад, але шанувальники дуже сподіваються, що Марія обов’язково розповість про нові успіхи Поліни у фігурному катанні.

Читайте також:

  • Диво природи: Марія Петрова з донькою на водоспадах
  • Фігуристка Марія Петрова купила дочці дорослий велосипед
  • Чарівники Середзем’я: Марія Петрова з донькою
Фото на анонс: Instagram @mariapetrova1977