Одне обличчя: на кого більше схожий первісток принца Гаррі і Меган Маркл

630

У травні цього року принц Гаррі і Меган Маркл вперше стали батьками: колишня актриса подарувала чоловікові сина, ім’я якого перша пара тримала в секреті. Пізніше палац оголосив про те, що спадкоємця назвали Арчі Харрісон.

Учора в багатьох країнах відзначали День батька: у цей день діти вітають своїх батьків і діляться архівними знімками в соцмережах. Королівський палац не залишився осторонь і опублікував серію фотографій. На одній з них – принц Гаррі зі своїм первістком. І в кадрі, нарешті, видно личко малюка.

З днем батька! І бажаємо особливого першого Дня батька герцога Сассекскому!

Принц Гарри и Меган Маркл показали лицо сына© Instagram @sussexroyal

Численні шанувальники королівської пари розділилися в думках, на кого все ж таки схожий малюк. Не так давно дядько Меган – Джозеф Джонсон продав видання Dailymail унікальні кадри, на яких майбутньої герцогині немає й кількох годин. Тоді знімки новонародженої Меган підірвали Мережу і стали предметом бурхливих обговорень.

© Instagram @meghanandharryscloset
© Instagram @betting.royal

Неможливо не помітити, що на цих дитячих фото мама і син дуже схожі, але поки робити висновки рано, адже з принцом Гаррі у маленького Арчі теж дуже багато спільного. Зрівняєте самі!

© © Instagram @_duchess_of_sussex
Первенец принца Гарри похож на папуАрчі Харрісон і принц Гаррі в одному віці. © Instagram @thewindsorsfamily

Особливо схожість між батьками кидається в очі в більш пізньому віці. Так що у малюка Арчі все попереду!

Меган Маркл и принц Гарри в детстве© Instagram @thesussexes_2018
Меган Маркл и принц Гарри в детстве© Instagram @_duchess_of_sussex

Зазначимо, що Меган Маркл порушила протокол, коли в травні відмовилася виходити з новонародженим малюком до журналістів. Королівського спадкоємця показали тільки через кілька днів.

© Instagram @sussexroyal

Нагадаємо, 19 травня 2018 року принц Гаррі повів до вівтаря свою кохану Меган Маркл. Церемонія вінчання відбулася у каплиці Святого Георгія у Віндзорі, а в честь їх ситцевій весілля представники палацу опублікували секретні фотографії закоханих, яких раніше не було в Мережі. Знімки були об’єднані в ролик, який супроводжувався піснею This Little Light of Mine.

Ми сподіваємося, що ви захочете знову пережити цей момент і побачити деякі закулісні фотографії цього особливого дня.

Повідомлення від герцога і герцогині: «Спасибі за любов і підтримку, яка виходить від людей зі всього світу. Кожен з вас був причетний до того, щоб зробити цей день ще більш значущим», – написали представники палацу під відео.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 19, 2019 at 12:53am PDT

Зараз щасливі батьки повністю сконцентровані на вихованні сина: подружжя найняли нову няню для малюка. Про це повідомила королівський біограф Кеті Ніколл зарубіжним ЗМІ. За словами письменниці, нова гувернантка підписала величезна кількість документів про нерозголошення.

Принц Гарри и Меган Маркл© Instagram @kensingtonroyal
Фото на анонс: © Instagram @sussexroyal, @cava.cool.baby, @princessmeganmarkle