До мурашок: Юлія Савічева показала зворушливе весільне відео в честь пятої річниці

1381

Юлія Савічева – щаслива мама і дружина. Разом з чоловіком, музикантом Олександром Аршиновим знаменитість виховує доньку Ганну. Однак співачка рідко розповідає про свою сім’ю, а фотографій з улюбленими людьми в особистому блозі артистки і зовсім можна перерахувати по пальцях.

Юлия Савичева с супругом Александром Аршиновым

Нещодавно Савічева здивувала передплатників, поділившись спільною фотографією з донькою, зробленої в день народження малятка.Особи Ганнусі не видно, але дещо з того, на кого схожа дитина, зрозуміти можна. Наприклад, дівчинка – володарка світлого волосся. Цим вона явно в тата, а не в рудоволосу матусю. Втім, в дитинстві у Юлії теж була схожа стрижка русявого волосся.

На честь дворіччя доньки співачка опублікувала в особистому блозі неймовірно зворушливе привітання.

Два роки тому ти з’явилася на світ і наше життя змінилося назавжди! Музика наповнилася новими фарбами, слова — смислами, а кожен новий день – радістю і вдячністю. Спасибі тобі за те, що дала нам все це. Дякую рідним та близьким за терпіння і допомогу – без вас було б дуже важко.

З днем народження, моя насолода! Будь здорова і щаслива, а більшого нам і не треба! Ти ще маленька, але коли-небудь ти прочитаєш наші поздоровлення і привітання зовсім незнайомих тобі людей, і, сподіваюся, тобі буде дуже приємно. Ми тебе дуже любимо. Твої мама і тато.

Юлия Савичева с дочкой© Instagram @yuliasavicheva

А вчора в честь річниці одруження Юлія опублікувала гарне відео з весільного торжества. Особливо зворушує танець молодят, під час якого співачка не змогла стримати сліз.

Рівно п’ять років тому відбулося те, про що мріє, мабуть, кожна дівчина. Для нас же це було більше приводом зібрати всіх близьких і друзів разом. Я спокійно ставлюся до весільних заходів і штампу в паспорті. А от зібрати таку кількість друзів разом — дорогого коштує! Спасибі всім, хто був з нами в той день! – підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Савічева (@yuliasavicheva) on Oct 23, 2019 at 8:05am PDT

Шанувальники оцінили весільну відео Юлі і, звичайно, привітали її з важливим для неї вдень:

Вітаю😍😍😘Щастя❤️❤️

Зворушливо до мурашки! Щасливі сім’я!❤😪😍

Самі щирі вітання!!! Щастя вам на довгі роки!!!

До мурашок😍😭 Нескінченної любові ❤️ і взаєморозуміння💐

З річницею весілля!!! Рада і кохання вашій родині!!! 🥂🥂🥂🌹🌹🌹

Юля,ви гідні любові і щастя!Нехай у вашій родині завжди буде взаєморозуміння!😘

Читайте також:

  • Кадр з дитинства: Юлія Савічева поділилася спогадами про шкільні роки
  • Перший раз в Москві: Юлія Савічева поділилася архівних знімком з батьками
  • Юлія Савічева поділилася рецептом фантастично смачного малинового торта для доньки
Фото на анонс: © Instagram @yuliasavicheva