«Ось вухо!»: дочка Ігоря Ніколаєва ліпить тата з пластиліну

509

59-річний Ігор Ніколаєв разом зі своєю дружиною, 37-річною Юлією Проскуряковою, виховує доньку Вероніку, якій цього року виповниться 4 роки. У своїх блогах зіркові батьки часто діляться умилительными фото і відео, головною героїнею яких стає їх спадкоємиця.

Читайте також:Маленька помічниця: Ігор Ніколаєв показав, як дочка доглядає за садом

Дівчинка росте дуже артистичним і чарівним дитиною. Вона любить співати, танцювати і, як виявилося, ліпити з пластиліну. У своєму особистому блозі Ігор Ніколаєв показав, як дочка намагалася зліпити його скульптуру.

З РАНКУ РАНІШЕ!) Скульптор Вероніка ліпить тата з пластиліну. Вирішила почати з вуха👂😂❤️!)) – написав композитор під відео.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 9, 2019 at 1:23am PDT

Шанувальники подякували Миколаєва за порцію розчулення в коментарях до посту:

Як класно мило і по домашньому

Така сміхотуха! Класна! Чарівний!❤️

Як мило! Тато і доча, ідеально коли папа знаходить час пограти з дочкою, враховуючи ваш нелегкий графік роботи! Кожен день вам таких посмішок

Вероничка, просто диво! Який у Вас заразливий сміх! Позитивчики! Щастя Вам і здоров’я! 😅

Читайте також:Юлія Проскурякова зважилася на другу дитину

До речі, зіркові батьки розвивають маля не тільки в творчому напрямку. Так, вони говорили, що Вероніка вже вивчає англійську мову і робить у ньому успіхи. Відео, на якому дівчинка говорила іноземною мовою, публікувала її мама пару років тому.

Самі в шоці, але наша дитина в 1 рік 7 місяців вже знає майже весь англійський алфавіт… І як личить справжній дівчинці, в кінці відео вона так мило, по-дівочому, засоромилась. Люблю, не можу…

© Instagram @uliaveronika

Читайте також:Юні лінгвісти: на яких мовах говорять діти зірок

А в інтерв’ю журналістам подружжя визнавалися – у вивченні мови Вероніці допомагає няня-носій англійської. Дівчинка чудово ладнає з нянею і спілкується з нею виключно іноземною мовою. І навіть іноді переводить слова гувернантки своїм батькам.

До речі, в родині Ніколаєва Юлія зайняла пост «злого поліцейського», а Ігор – «доброго».

Я намагаюся бути з Веронікою сувора, роблю їй зауваження, добиваюся, щоб вона щось виправила (наприклад, прибрала розкидані іграшки). А Ігор весь час її виправдовує, каже: «Ну добре, подумаєш, кинула. Це вона на емоціях» (сміється), – говорила Проскурякова в інтерв’ю Woman.ru.

© Instagram @uliaveronika

Нагадаємо, що Вероніка — єдиний загальний дитина Миколаєва та Проскуряковою. Також від першого шлюбу у Ігоря є доросла дочка Юлія.

Фото на анонс: Instagram @igor_nikolaev_music