Дієвіше, ніж «уколи краси»: Юлія Меньшова розповіла, як їй вдається виглядати молодше своїх років

740

50-річна Юлія Меньшова – не тільки талановита акторка й популярна телеведуча, але і щаслива дружина актора Ігоря Гордіна і турботлива мама двох дітей: 21-річного Андрія та 16-річної Таїсії.

Нещодавно Юлія вирішила поділитися з шанувальниками і друзями своїм секретом вічної молодості:

Я розгадала секрет молодості!!! 👆🏻🙇🏼♀️🙏🏻І немає, я не стану приховувати👐🏻, не зажму 👊🏻, так і бути віддам в широке користування ✌🏻Ось він… Отже… Слухайте… ✨💫⭐️вся справа в чарівній циклічності моди, яка рівно через 20-30 років робить повний оборот, і повертається до точки відліку. І ось ти така в свої 50 офіційних років 👩🏼🎓заходиш в магазин, а там широчезний асортимент джинсів, футболок і светрів твоєї молодості, і коротше крекс💥пекс💥 фекс💥 і … «діти, вашій мамі знову 17, просто повірте, а потім зрозумієте» (с) 😂😂😂Ну а як ще себе почувати, влізаючи в призабутий, але настільки колись улюблений фасон «банани»👖, а? 😉 #секретмолодости

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Меньшова (@juliavmenshova) on Aug 22, 2019 at 5:23am PDT

Проте варто відзначити, що справа не тільки в одязі: Меньшова виглядає набагато молодше своїх років, і численні шанувальники регулярно цікавляться, в чому її секрет.

Ну, гаразд, прийшла пора зізнань. Поговоримо, нарешті, про наше, про дівочому 👱🏻♀️👩🏻🦰👵🏻найактуальніше питання🗣, який я щодня отримую в директ📩 : «як вам вдається так виглядати, як ви доглядаєте за обличчям?» – телеведуча вирішила розкрити свої карти в особистому блозі.

© Instagram @juliavmenshova

Телеведуча розповіла, що у неї є два методи боротьби з ознаками старіння:

Що ж, останні два роки стали для мене періодом нових відкриттів в цьому питанні.По-перше💆🏼♀️, скульптурний масаж особи. Це, скажу вам чесно, дуже боляче. Особливо перші 4 рази. Але до кінця курсу ( 10 разів) вже повний розслабон і неймовірний ефект, який мені не з чим порівняти. Виявляється, м’язи обличчя теж потребують фітнесі 💪🏻🏋🏼♀️, не менше тіла. Ось це так… 🤷🏼♀️По-друге, 🧴крем. Оскільки я часто змушена користуватися декоративною косметикою💄, пошук «правильного» крему — моя нагальна тема, все життя.

Спеціальна методика масажу створена відомим косметологом Жоель Сиокко, автором власної лінії продуктів по догляду за шкірою на основі природних компонентів. Скульптурний масаж передбачає глибоку опрацювання мускулатури обличчя, шиї і області декольте, яка спрямована не тільки на боротьбу з віковими змінами:

  • Методика покращує овал обличчя: після масажу зменшується або йде другий підборіддя.
  • Скульптурний масаж розгладжує глибокі мімічні зморшки, усуває складки біля губ і брів.
  • Масаж ефективно усуває мішки і набряки під очима, прибирає «гусячі лапки».

До речі, 28 липня Юлії виповнилося 50 років, проте святкування довелося відкласти на місяць, адже численні друзі роз’їхалися по різних країнах. Але все ж ювілей видався на славу, і Меньшова поділилася фотографіями з відзначення у своєму особистому блозі. Особливо порадував шанувальників кадр з улюбленою родиною.

Повішу тут, собі на пам’ять. Як своє особиста подія року. Так рідко в суєті суєт вдається зібратися з такою величезною кількістю рідних,друзів і близьких.А якщо врахувати, що день народження у мене — рівнесенько посередині літа, то навіть і в цей день зазвичай всі були на канікулах, а потім в роз’їздах і відпустки.В якийсь момент я вигадала стратегічний план, і стала зміщувати святкування на місяць, тому що до кінця серпня всі потихеньку починають стягуватися до Москви.В цьому році мені це було особливо важливо. І я щаслива, що в цей вечір змогла обняти стількох дорогих мені людей — відразу. І почути їх слова любові у відповідь! ❤️❤️❤️Заодно вітаю з днем народження свій найулюбленіше місто! Чим більше я подорожую по світу, тим більше розумію, що Москва — фантастично красива, зручна, чиста, і повертатися додому — неймовірна радість! 💐👏🏻🎂✨

© Instagram @juliavmenshova
Фото на анонс: Instagram @juliavmenshova