Ельфійська принцеса: Глафіра Тарханова вразила новим яскравим чином

970

35-річна Глафіра Тарханова – одна із самих чарівних актрис вітчизняного кіно. Вона встигає багато зніматися в кіно, грати в театрі, вести особистий блог і виховувати чотирьох синів.

11-річний Коренів, 8-річний Єрмолай, 6-річний Гордій і маленький Никифор, якому у вересні виповниться 2 роки, з’явилися на світ в шлюбі Глафіри і актора Олексія Фаддеева.

Сыновья Глафиры Тархановой© Instagram @glafiratarhanova

Також Глафіра любить брати участь у професійних фотосесіях, під час яких постає в різних образах. На цей раз актриса вирішила перевтілитися в ельфійську принцесу і поміркуємо про те, як важливо давати вихід своїй творчій енергії та займатися улюбленою справою, навіть якщо воно не пов’язане з роботою.

Глафира Тарханова в образе эльфийской принцессы© Instagram @glafiratarhanova

ЧАРИ з невідомої країни…Полювання за цими прихованими в нас скарбами – ось що таке творче життя. Я твердо вірю, що нам всім в житті потрібно знайти якусь справу, яка завадить нам гризти диван. Можна робити це професією чи ні – неважливо, кожному необхідно заняття поза повсякденності, яке виводило б нас за межі наших встановлених і обмежують соціальних ролей (матері, службовця, сусідки, брата, боса і так далі).Працюйте, вкладаючи своє серце, тому що – я обіцяю – якщо ви будете працювати кожен день, день за днем, то в один прекрасний ранок вам пощастить прорватися – і розцвісти. Так що не втрачайте куражу в той самий момент, як справа перестає бути легким або приносити задоволення. Бо в цей момент – що? У цей момент починається найцікавіше. Природа ховає в кожному з нас незвичайні коштовності, а потім відходить в сторону і дивиться, чи зуміємо ми їх findb — процитувала вона уривок з книги «Велике диво» Елізабет Гілберт.

Раніше Глафіра Тарханова здивувала шанувальників чином таємничої незнайомки в чорному.

Глафира Тарханова в образе черной вдовы© Instagram @glafiratarhanova

На знімках актриса з’явилася в образі казкової чарівниці верхи на гнедом коні. І вбрання вона вибрала відповідни – ажурне чорне плаття-амазонка в підлогу, оперезане чорним шкіряним ременем. Чарівний образ в чорному доповнили довгі рукавички і крислатий капелюх з вуаллю.

Читайте також:

  • Маленькі чоловіки: Глафіра Тарханова відверто розповіла про синів
  • Чорна леді: Глафіра Тарханова здивувала шанувальників фантазійним чином
  • Глафіра Тарханова вперше вмовила чоловіка на спільну фотосесію
Фото на анонс: Instagram @glafiratarhanova