Жасмин поділилася ідеєю для тих, хто худне: чим замінити торт на день народження

1298

41-річна Сара Шор, більш відома своїм шанувальникам за творчим псевдонімом Жасмин, виховує трьох дітей. Знаменитість регулярно ділиться новинами про спадкоємців.

«Не пройшло і півроку» — це про мене 🙈🙈🙈 Ось так креативно місяць тому в серпні ми привітали Мішу з днем народження, а я все ніяк не похвалюсь вам, мої дорогі 😁😁😁 В цей раз я організувала не торт, а шалено смачний смажений ананас 🍍😁 Як вам ідея? – звернулася до передплатникам співачка.

© Instagram @jasmin

Більшість передплатників схвалили лайфхак:

Ідея з ананасом відмінна! І соковито і красиво! Здорово.

Читайте також:Красиво і смачно: які торти їдять діти зірок

Були і ті, хто звернули увагу на реакцію малюка Мирона на такий незвичайний святковий торт».

Ваш малої в шоці, може це і смачно, але як з рубрики «очікування і реальність», – прокоментував фото один з наглядових передплатників Жасмин.

Є трохи 😂😂😂 – зізналася співачка.

© Instagram @jasmin

Читайте також:Три секрету: Віра Брежнєва розповіла, як впоратися з тягою до солодкого

Нагадаємо, раніше знаменитість зверталася до передплатникам з питанням, що її турбує. Справа в тому, що трирічний Мирон – ласун.

Вічна проблема мам маленьких хлопчиків: як нагодувати зожным ПП замість ласощів, до яких так і тягнуться маленькі ручки, – поцікавилася Жасмин. – Мирона від солодощів не відірвати, а от щоб нагодувати нормальною їжею, доводилося мало не танці з бубном влаштовувати (можу, вмію, практикую😂) Міша у мене таким же був (так-так, Мишко, мама знову всі секрети розповіла в инстаграме 😜) У кого маленькі хлопчаки, поділіться заклинанням, як навчити малюків любити брокколі так само сильно, як солодку вату?

© Instagram @jasmin

Передплатники Жасмин тоді розповіли про свій досвід відлучення дітей від солодощів:

Я своїх ппиучила до корисним десертів. Наприклад, пастила, цукерки з горіхів і сухофруктів.

Можна відварити брокколі у воді з медом тоді буде солодко. Мій малюк тільки так і їсть.

Контролюю прийом солодкого дітьми (у мене 2 донечки і синочок). Спочатку ми їмо правильно-корисну їжу. Навіть брокколі їдять на ура, знаючи, що в кінці буде приз))) На солодке частіше даю різні сухофрукти або цукати з горішками — кажучи, що це дитяча цукерка. Звичайно, бувають послаблення, коли день народження чи якесь свято. Ще у моїх діток на велику кількість солодкого алергія буває у вигляді кропив’янки, і вони знають, що в цьому випадку вони кілька днів своїх призів не отримають після їди, тому вміють вчасно зупиниться.

А які альтернативні солодощі ви пропонуєте дітям?

Фото на анонс: Instagram @jasmin