Живемо на пляжі: Ляйсан Утяшева поділилася відео з дітьми з відпустки

771

Ляйсан Утяшева, гімнастка, спортсменка, мама двох дітей — Роберта (6 років) і Софії (4 роки) — активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться новинами з шанувальниками. Зараз багато знаменитостей збігають з похмурою Москви ближче до океану, і сім’я Утяшевой – не виняток: разом з чоловіком Павлом Волею і дітьми вона відправилася у відпустку, про що повідомила на особистій сторінці.

На побачення… з відпусткою💚Червоне світло на всю роботу – написала зірка.

А вчора знаменистость поділилася дорогоцінними моментами з шанувальниками, змонтувавши і виклавши відео: на цих кадрах вона разом з дітьми і чоловіком будує пісочні замки, бігає по березі в гарній червоній сукні і просто насолоджується життям.

Дивимося на світ очима дітей👀, живемо на пляжі..Будуємо пісочні замки (кожен день треба обов’язково більше, ніж вчора). Проводжаємо сонце, міркуємо, куди воно йде, зустрічаємо Місяць, сидимо під зірками і довго розмовляємо.Ми дуже важливі, і наша робота теж: веселитися, вбиратися, копатися в піску, битися з хвилями, бігати по гарячому піску, ловити сонячні промені і спати в обід..

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Aug 7, 2019 at 11:59am PDT

Шанувальників вразили ці прекрасні кадри, і вони залишили зіркам і їх дітям найщиріші побажання, а багато в який раз були вражені фігурою спортсменки:

Ну просто одні емоції,радію за вас,дивлюся і посміхаюся,коротше отримую задоволення і просто обожнюю вашу сім’ю 💋💋💋💓💓💓

Які ж ви гарні і щасливі 💕

Які ви красиві і класні❤️

Варто відзначити, що виглядає гімнастка дійсно чудово: Ляйсан Утяшева відома своєю прихильністю до здорового способу життя та корисного харчування. Нещодавно вона розповіла, що, незважаючи на те, що вона встає о 7 ранку, її сніданок може бути і в 10, і в 11, і навіть в 12 годин:

Головне правило — між вечерею і сніданком повинно пройти 16 годин перерви. Завдяки цьому зменшується кількість набряків, в організму з’являється більше сил. Якщо починає нити в шлунку, вам допоможе тепла водичка.

Однак гімнастка попереджає: таке правило не підійде людям, страждаючим від гастриту. І дотримуватися його можна тільки з дозволу та під наглядом лікарів.

Ляйсан також поділилася рецептом правильного ранкового смузі, який вона завжди випиває перед основним сніданком.

Зелений смузі від Ляйсан Утяшевой

Для нього вам знадобиться:

  • Половина лимона
  • Два ківі
  • Два зелених яблука без шкірки
  • Петрушка
  • Кріп
  • Імбир

Після потрібно витримати паузу в 20 хвилин, і вже тоді можна снідати вдруге:

Великий спорт привчив мене є бутерброд на бездрожжевом хлібі з маслом і ікрою — раз в тиждень.

© Instagram @liasanutiasheva

До речі, пара розсекретила обличчя дітей і поділилася їх фотографіями у себе на сторінках зовсім недавно. Зробити висновок, на кого схожі Роберт і Софія, ви можете самі, подивившись на ці знімки!

© Instagram @liasanutiasheva
Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva, @liasanutiasheva_official