Маленька господиня великого будиночка: донька Ксенії Бородіної радіє новосілля

1003

Ксенія Бородіна виховує двох дочок — 10-річну Марусю від екс-чоловіка, бізнесмена Юрія Будагова, і 3-річну Теона від нинішнього чоловіка, бізнесмена Курбана Омарова. Нещодавно телеведуча разом з родиною переїхала в новий будинок на ділянці якого привезли і маленький будиночок її молодшої дочки, про що вона розповіла у своєму особистому блозі.

Читайте також:Ксенія Бородіна розповіла про новому будинку View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 19, 2019 at 6:19am PDT

Малятко Теона вже облаштувала своє житло і розповіла мамі про те, що вона вклала спати всіх ляльок. Загалом, дівчинка явно росте справжньою господинею і майбутньої ідеальною дружиною і матір’ю.

© Instagram @borody

Нагадаємо, що на початку вересня Ксенія Бородіна з сім’єю нарешті переїхала в новий будинок. Зіркова мама вже похвалилася новою «дорослої» ліжком для малятка Теоны. Але облаштування кімнат все ще триває.

Недавно її чоловік — бізнесмен Курбан Омарів — опублікував в особистому блозі відеозвіт про те, як Маруся, Теона і його син Омар освоюють дитячу ігрову на новому місці. На відео видно, що кімната дуже велика і простір дозволяє грати, присвячувати час спорту і займатися іншими важливими дитячими справами — місця точно вистачить усім!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 21, 2018 at 9:46am PDT

До речі, дитячі будиночки дуже популярні у зіркових родин. Наприклад, донька Сергія Безрукова отримала в подарунок від Діда Мороза свій особистий будинок для ляльок.

© Instagram @s_bezrukov

У дочки Жасмин теж з’явився собствественный будиночок. 6-річна Маргарита –мамина гордість, адже дівчинка в минулому році зайняла 2-е місце у змаганнях з художньої гімнастики. Юна спортсменка дуже багато часу проводить на тренуваннях. У вільний від занять час Маргарита, як і будь-яка дівчина в її віці, любить красиво одягатися і зустрічатися з подружками, але не забуває з дитинства готуватися бути гарною господинею.

©Instagram @jasmin

Саме тому у дочки співачки є свій власний будиночок, де дівчинка може не тільки грати, але і займатися своїми домашніми справами. Часу даремно вона там не втрачає: дівчинка для свого віку дуже самостійна!

© Instagram @marinayudashkina

Нещодавно і сина Галини Юдашкиной подарували власний будиночок.

«Побудували з Анатолькой будиночок на дереві, машину, дуже задоволений і багато працював сам, не знаю чим більше задоволений, що брав участь у будівництві або коли можна грати, сказав, що буде грати з Аркашею», — з гордістю розповіла Марина Юдашкіна.

Читайте також:Майстер-клас: робимо ляльковий будиночок своїми руками

До речі, якщо ви хочете зробити дитячий будиночок самі, то у нас є для вас корисні поради. Дітям потрібен свій куточок — втім, як і дорослим. Там вони відчувають себе максимально комфортно, розкладають іграшки так, як хочеться їм, а не мамам. Може бути, пора зробити дитині свій будиночок?

Читайте також:

  • Ксенія Бородіна розповіла про свої стосунки зі свекрухою
  • Повітряні кулі, приємні дрібниці і модні обновки: Ксенія Бородіна показала подарунки іменинниці-доньки
  • Повітряні кулі, приємні дрібниці і модні обновки: Ксенія Бородіна показала подарунки іменинниці-доньки
Фото на анонс: Depositphotos, Instagram @borodylia