Жодних зусиль: Марія Погребняк розкрила секрет, як повернути ідеальний овал обличчя

859

30-річна Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся, успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі. З тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 8-річного Олексія.

© Instagram @mariapoga_

В особистому блозі Марія регулярно спілкується з клієнтами ділиться з ними своїми секретами краси. На цей раз Погребняк розповіла, як зберігає ідеальний овал обличчя і приводить себе в порядок перед важливими заходами. Дружина футболіста показала, що користується маскою, що зручно кріпиться і підтягує підборіддя.

Для овалу обличчя користуюся тільки цією маскою. Тримаємо її 40 хвилин! Ідеальний варіант перед заходом! – написала вона.

© Instagram @mariapoga_

Раніше Марія не раз розповідала, що любить тканинні маски. Перед їх нанесенням вона рекомендує ретельно очищати і зволожувати шкіру, використовуючи гель, скраб і тонік.

До речі, нещодавно Марія Погребняк показала, як не набрати зайву вагу під час відпустки. Вона поділилася своїм «відпускним» меню: морквяний сік на сніданок, його ж разом з томатним супом з сиром на обід, на вечерю — грецький салат і запечена риба.

Моє харчування на відпочинку нічим не відрізняється від домашнього! Я також не їм солодке і борошняне! Чесно, не розумію, як можна в спеку +40 взагалі хотіти їсти, – заявила Марія.

© Instagram @mariapoga_

Читайте також:

  • Марія Погребняк поділилася рецептами трьох ідеальних масок від мішків під очима
  • Меню на відпочинку: Марія Погребняк показала, як не набрати зайву вагу під час відпустки
  • Мінус 35 кг: Марія Погребняк розповіла про своє схудненні
Фото на анонс: Instagram @mariapoga_