Зайве геть: Альбіна Джанабаєва розповіла, як рятується від зайвої ваги

930

Важко повірити, але екс-солістці гурту «ВІА Гра» Альбіни Джанабаєвої цієї весни виповнилося 48 років. Знаменитість успішно поєднує сольну кар’єру співачки, щасливий шлюб з продюсером Валерієм Меладзе і виховання двох синів — 15-річного Костянтина і 5-річного Луки.

Читайте також:Мамин син: Альбіна Джанабаєва поділилася рідкісним кадром

Співачка перебуває в прекрасній фізичній формі і відмінно виглядає. В особистому блозі вона часто демонструє мотиваційні ролики зі своїх тренувань і ділиться зі своїми читачами своїми секретами краси і лайфхаками. Раніше в інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit вона зізналася, що, як і будь-яка жінка, не завжди впевнена у своїй привабливості. За словами Альбіни, вона зазвичай не дотримується якийсь особливий режим харчування або дієти, а головний її секрет — це здоровий сон. Також вона зазначила, що з роками змушена збільшувати фізичні навантаження.

Я дружу зі спортом і можу сказати, що з роками ситуація змінюється. Тієї навантаження, яка колись здавалася ідеальною, тепер вже недостатньо, її треба збільшувати. Це я кажу з особистого досвіду. Такий режим тренувань, який був у мене десять років тому, вже не підходить: його доводиться підсилювати, — розповіла тоді Альбіна.

© Instagram @albinadzhanabaeva

А сьогодні співачка опублікувала в особистому блозі чесне фото з пробіжки і поділилася докладною інструкцією, як планує позбавлятися від зайвої ваги протягом тижня.

Слів на вітер не кидаю… Всі завдання виконую🤪. Встала на шлях «зайве геть» за тиждень! І, головне, усвідомленість у всім: правильний режим сну, прийоми їжі не на бігу, мені підходить інтервальне харчування, спорт, повітря і думки позитивні)

Немає сказала:

Солі!Цукру!Хліба!Сирим овочам!

Так:Білкова їжа з термічно оброблених овочів, зелень, вода, трав’яні чаї. Все це в комплексі з пробіжками, швидка ходьба на повітрі, басейн, планую і лазню… загалом, легкий шок, приємний стрес, трохи обмежень для зміцнення сили волі, — і ви прекрасні!

© Instagram @albinadzhanabaeva

Шанувальники прийшли в захват від рад улюбленої співачки і залишають компліменти її завзятості, а також щиро бажають удачі і дякують за мотивацію та заряд позитивного настрою.

Альбіна, я в захваті від Вас!!! Звідки берете сили і чи буває таке, що все набридло, не хочу, не можу??!!

Альбіна, немає межі досконалості, удачі! Жиру — бій!!!

Спасибі! Такий заряд енергії отримала від Ваших слів, навіть собі захотілося щось для себе зробити приємне і корисне

До речі, навесні Джанабаєва поділилася з шанувальниками відмінним радою, як зберігати бадьорість духу і назавжди позбутися від сезонних застуд. Виявилося, що головний секрет співачки в тому, що вона обожнює гуляти, причому практично в будь-яку погоду. На думку Альбіни, свіже повітря і темп — кращий засіб залишатися бадьорою, не хворіти і добре спати.

Я зрозуміла, що поганої погоди не буває, і уявіть собі, практично перестала боліти сезонними застудами. Так що, прогулянки і активна ходьба діють позитивно на будь-який організм! — впевнена вона.

© Instagram @albinadzhanabaeva
Фото на анонс: Instagram @albinadzhanabaeva