Заплив з сином: Єгор Кончаловський показав відео з відпочинку

912

53-річний режисер Єгор Кончаловський – продовжувач творчої династії Михалкових-Кончаловських і щасливий батько двох дітей. Дочка Марія (18) з’явилася у відносинах з актрисою Любов’ю Толкалиной. Через 20 років спільного життя пара прийняла рішення розійтися, однак екс-дружини змогли зберегти хороші стосунки заради дочки. Сина Тимура Єгору подарувала його нинішня дружина Марія Леонова. Хлопчик народився 10 квітня 2017 року.

сын КончаловскогоФото: Instagram @egorkonchalovsky

Зоряний батько з задоволенням ділиться хронікою свого дорослішання сина і новинами про нього. Малюк росте дуже активним і господарським хлопчиком. Минулої осені Тимур разом з татом посадив дерево, а цього літа енергійно допомагав батькам на дачі.

View this post on Instagram

A post shared by Єгор Кончаловський (@egorkonchalovsky) on Jun 26, 2019 at 2:04am PDT

Кілька днів тому Єгор у компанії сина відправився відпочивати в Крим. Він регулярно розповідає шанувальникам, як проходить сімейний відпустку. Турботливий батько кожну вільну хвилину присвячує сину, наприклад, сьогодні показав спільне відео з басейну. Зоряний тато виступив в ролі великої черепахи, яка доставила дитину до берега.

View this post on Instagram

A post shared by Єгор Кончаловський (@egorkonchalovsky) on Sep 20, 2019 at 11:36pm PDT

Шанувальники захоплюються турботливим татом і залишають добрі побажання всій родині режисера, а також відзначають, що малюк підріс і став дуже схожий на свого знаменитого батька.

Дитина — просто принадність. Маленька модель великого тата))

Золотий час — дитинство з татом! Великий привіт Тимура і його команди))))

Ви прекрасний тато! Бережи Господь вашу родину, нескінченного щастя !!!»

До речі, у травні цього року Тимур разом з мамою приїхав до Єгора на зйомки в Карелію. Кончаловський продемонстрував у соцмережах кілька роликів про те, як вони провели час разом в цьому красивому місці Росії. Зіркова сім’я насолоджувалася неймовірною природою, каталася на човні і дихала свіжим повітрям.

View this post on Instagram

A post shared by Єгор Кончаловський (@egorkonchalovsky) on May 13, 2019 at 2:08am PDT

Цікаво, що хрещеною Тимура є його старша сестра Марія. У день хрещення хлопчика його знаменитий тато прокоментував цю подію:

У нас велике свято. Ми сьогодні хрестили сина Тимура, а Маша стала хрещеною мамою. Так що тепер наш Тимур (в православ’ї Георгій) — справжній християнин!

Сын КончаловскойФото: Instagram @egorkonchalovsky

Марія, за її словами, не особливо хоче пов’язувати своє життя з кіно. Цього року дівчина закінчила 11 клас. Вона захоплюється малюванням і зізнається, що відчуває певний тиск у зв’язку з тим, що вона представник знаменитої династії.

Трохи страшно усвідомлювати, що ти продовжуєш рід, великий рід, в якому були видатні уми і таланти. Мені іноді буває страшно оступитися. Але це лише із-за того, що на мене спрямовано більше очей, ніж на моїх однолітків. У всьому іншому я живу життям абсолютно звичайної людини.

Егор Кончаловский и его дочьФото: Instagram @welcometomaria

Нагадаємо, що Єгор Кончаловський належить до сімейства Михалкових-Кончаловських. Його прадід – знаменитий живописець Петро Кончаловський, чиї роботи прикрашають кращі музеї світу. Його дід – Сергій Михалков – написав гімн СРСР. Його дядько – Микита Михалков – оскароносний режисер і взагалі, мабуть, головний з кіно в нашій країні. Його батько – Андрій Кончаловський , режисер, «Сибіріада», удостоєний Гран-прі Канського кінофестивалю.

Мама Єгора – Наталія Арінбасарова – відома Алтынай з «Першого вчителя». Сьогодні він сам відбувся кинемотографист. Зібратися всім разом Михалковим-Кончаловським вкрай складно – всі члени клану багато працюють.

Читайте також:

  • Маленький помічник: Єгор Кончаловський поділився зворушливим відео з маленьким сином
  • Два шибеника: Єгор Кончаловський поділився дитячим знімком з братом Степаном Михалковим
  • Дочка Єгора Кончаловського та Любові Толкалиной розповіла, як схудла на 30 кг
Фото на анонс: Instagram @egorkonchalovsky