«Захований космос в цих очах»: Нюша милується підросла донькою на новому знімку ніжному

1026

Нюша вперше стала мамою на початку листопада минулого року — у співачки та її чоловіка Ігоря Сивова народилася дочка, ім’я якої вони поки приховують. Після появи маляти на світло зірка відкрилася для шанувальників з нової сторони: з зухвалою дівчата перетворилася в ніжну турботливу маму і тепер регулярно ділиться з передплатниками зворушливими фото з донечкою.

Читайте також:Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку

На цей раз співачка опублікувала в особистому блозі кадр, на якому тримає підрослу маля на руках, а той слухає в навушниках мамину пісню «Буду рада», рядки з якої процитувала артистка.

Стільки питань, де ж відповіді на них? Захований космос в цих очах… 🎶а які пісні ви ставите своїм малюкам? Дитячі збірники або, може бути, класику??? — написала вона.

© Instagram @nyusha_nyusha

Шанувальники Нюши почали писати про те, яка у неї гарненька донька, як мило вони виглядають разом, і розповідати про те, яку музику слухають їх діти:

Вже з самого дитинства привчаєте до музики ☺️😊

Ой ти божечки, 🎧 більше малятка 😍🤗🤗🤗🤗🤗

Класику! Кайфуємо)

Зараз синові подобається «арабська ніч» у виконанні Олексія Чумакова )))

Дитячі збірки 🙌👏

Ми фанати Корівки Даші💖 Класику ставила з народження, але дитина ставала неспокійним🙂

Чоловік співачки Ігор Сівов зворушливо і лаконічно прокоментував фото червоним сердечком. Нещодавно він опублікував їх спільне фото і написав про те, як важливо цінувати кожну мить, проведений з улюбленими людьми:

Є те, що має особливу магію від нас не залежати! Що це? Час! І як би ми не хотіли, як би не прагнули, скільки б не прикладали зусиль, час не цікавиться ні нами, ні нашою думкою, ні тим, що дні й роки, з нами роблять! Це – показник найвищої сили, що існує в цьому світі.Ще Горький говорив, що на день потрібно дивитися як на маленьке життя. На фото ми з коханою @nyusha_nyusha 2 роки тому. Венеція…і наша маленька життя. Бережіть кожен момент з вашими близькими.

© Instagram @igorsivovv
© Instagram @nyusha_nyusha

Нагадаємо, що Нюша і Ігор Сівов спочатку приховували свої стосунки від широкої громадськості і влаштували таємну романтичну весілля на Мальдівах в липні 2017 року. На початку листопада минулого року співачка народила первістка в престижній клініці Майамі і вже через місяць вийшла з декрету.

Читайте також:

  • Відео: Нюша показала, як проходило її перетворення в блондинку
  • Принцесі півроку: Нюша показала відео з донькою
  • Все просто: Нюша поділилася вправами для відновлення після пологів
Фото на анонс:Instagram @nyusha_nyusha