За прикладом принцеси Діани: принц Вільям і Кейт Міддлтон слідують особливих ритуалів у вихованні дітей

1342

Трагічно загинула в 1997 році принцеса Діана прагнула до того, щоб її сини, принци Вільям і Гаррі, не відчували себе «золотими хлопчиками». Тому вона порушувала багато колишні підвалини життя в королівському палаці. Приміром, сини спадкоємця британського престолу відвідували школу, а не навчалися вдома. Були й інші ритуали, завдяки яким принци відчували себе звичайними підлітками.

Читайте також:Екс-охоронець принцеси Діани: суперництво між Уїльямом та Гарі почалося ще в дитинстві

Про один з них розповідав екс-дворецький принцеси Діани Підлогу Баррелл. За його словами, в родині існував ритуал суботнього вечора. Дружина принца Чарльза щотижня їздила з синами за гамбургерами та картоплею фрі. Потім щаслива трійця поверталася додому, всі сідали у вітальні на дивані, їли фастфуд і дивилися улюблене телешоу. Підлогу Баррелл згадує здивування кухаря, коли принцеса просила скасувати вечерю.

Я можу зробити гамбургери, — запропонував він, проте Діана відмовилася.

Ні, це забава, яку вони хочуть, — відповіла королева людських сердець.

© Instagram @diana_my_princess2

Принци Вільям і Гаррі разом зі своєю титулованої мамою також відвідували аквапарки і парки. Невістка королеви Єлизавети II прагнула подарувати своїм дітям щасливі дні, в яких немає палацового етикету і протоколу.

© Instagram @diana_my_princess2

Подібні ритуали є і в сім’ї Кембриджів. Про один з них розповідав принц Вільям. Його первісток, принц Джордж, обожнює, коли хтось з батьків дивиться з ним мультфільм. І для хлопчика дуже важливо, щоб у цей момент тато або мама співпереживали головним героям.

Ви повинні демонструвати, що дійсно зацікавлені в цьому, — зазначав герцог Кембриджський. — Джордж дуже засмучується, якщо ви не проявляєте належної уваги до персонажів.

Крім спільного перегляду телевізора, в родині майбутнього короля є традиція пікніків на свіжому повітрі. Зазвичай Кембриджі намагаються приурочити їх до будь-яких заходів — наприклад, змагань.

Читайте також:Як звичайна сім’я: принц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми полетіли до королеви разом з простими пасажирами

Як і леді Діана, принц Вільям віддав перевагу домашньому освіти для своїх дітей навчання в школі. Нагадаємо, принц Джордж навчається у приватній школі Thomas’s Battersea. Туди ж піде в 1 клас у вересні і принцеса Шарлотта.

© Instagram @accademiadansheart

А які ритуали є у вашій родині?

Фото на анонс: Instagram @diana_my_princess2, @kensingtonroyal