За четвертим: принцеса Мадлен через рік після народження третьої дитини знову збирається стати мамою

570

37-річна принцеса Мадлен (повне ім’я — Мадлен Терезія Амелія Йозефіна) відрізняється від представників інших королівських персон тим, що часто відверто розповідає про свою сім’ю.

В одному з недавніх інтерв’ю дочка шведського монарха заявила про те, що вона навіть приблизно не планувала, коли її діти повинні були з’явитися на світло. Тому кожна вагітність ставала для принцеси Мадлен і її чоловіка Кріса о’ніла чудовою новиною.

Читайте також:Принцеса Мадлен створила особливу дитячу книгу

Нагадаємо, подружжя зараз виховують трьох дітей: принцесу Леонор (5), принца Ніколаса (4) і малу Адриенну (1). І, як відзначають зарубіжні видання, незабаром в сім’ї може бути поповнення.

Кріс сказав, що хоче четвертого дитини, — зізналася багатодітна матуся.

© Instagram @princessmadeleineofsweden

Нагадаємо, раніше принцеса Мадлен розповідала про кумедний епізод, як розіграла свого чоловіка. На день народження вона подарувала імениннику картку з написом «Вітаю з новим членом сім’ї». Мадлен згадує, що Крістофер тоді зблід і запитав, чи вагітна вона. Виявилося, що мова йшла про подарунок — це був щеня.

Однак питання про вагітність виявився пророчим! Через два тижні після того самого дня народження принцеса Мадлен дізналася, що чекає третю дитину.

© Instagram @princess_madeleine_

Знаменитість не приховує: вона щаслива бути багатодітною мамою. Однак визнає, що троє дітей — це не дуже просто.

Це робота на повний робочий день, — розповідала принцеса Мадлен. — Все, що я роблю, це їжджу туди і назад, щоб діти займалися різними видами діяльності: Леонор — балетом, футболом, тенісом, Ніколас також грає в футбол і пробує всі види спорту, від бейсболу до баскетболу.

А коли підросте Адрієнн, якій зараз рік, її титулована матуся додасть в своє щоденне розклад нові плани.

Читайте також:Милий вінтаж: принцеса Леонор носить мамине плаття 35-річної давності

Нагадаємо, нещодавно в житті сім’ї відбулися значні зміни.

Його Величність Король вирішив провести зміни в Королівському Будинку, — говорилося, зокрема, у заяві шведського монарха. — Принц Олександр, принц Габріель, принцеса Леонор, принц Ніколас і принцеса Адрієнн залишаються членами королівської сім’ї. З іншого боку, вони більше не займають посади Королівських королівська високість і не очікується, що в майбутньому вони візьмуть на себе обов’язки, які відповідають главі держави.

Після публікації офіційного заяви палацу принцеса Мадлен поділилася своїм враженням про це в особистому блозі.

Це планувалося протягом тривалого часу, — зазначила дочка монарха. — Кріс і я думаємо, це добре, що наші діти тепер мають більше можливостей для формування свого власного життя в майбутньому.

© Instagram @princess_madeleine_of_sweden

А скільки дітей ви хотіли б мати?

Фото на анонс: Instagram @princess_madeleine_of_sweden, @swedish.royal, @royal.children.europe