Малюйте, як бачите: Максим Галкін показав нове захоплення Лізи і Гаррі

713

Чудові близнюки, 5-річні Ліза і Гаррі – головні герої особистого блогу їх знаменитого тата. За хронікою дорослішання спадкоємців Алли Пугачової і Максима Галкіна стежить майже 6 мільйонів передплатників його блогу. Зіркове подружжя душі не чують у своїх дітей і намагаються провести з ними кожну вільну хвилину.

Читайте також:Відео: Ліза і Гаррі Галкины влаштували концерт на кухні

Максим Галкин с детьми© Instagram @maxgalkinru

У ці вихідні Максим і Алла разом із близнюками творчо проводять час на пленері в саду їх заміського будинку. Хлопці з захопленням малюють дерева, причому видно, що у кожного з них своя манера малювання. Батьки підбадьорюють їх веселою піснею Алли Борисівни «Малюйте, малюйте» зі старого дитячого фільму «Фантазії Веснухина».

Малювали на пленері – підписав відео зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 15, 2019 at 8:25am PDT

Читайте також:На підлозі, стінах, полотнах: як малюють діти знаменитостей

Шанувальники прийшли в захват від талановитих близнюків і залишають теплі побажання всьому сімейству Галкиных-Пугачовим.

Максим, Алла Борисівна, ви чудові батьки!!! Ось у такій обстановці і такій сім’ї виростають щасливі люди, не ображені на світ, які нічого нікому не намагаються довести, а просто живуть, як їм подобається, а головне щасливі!

Чудова сім’я ! Чудові дітки ! Щастя вам і здоров’я !

Талановиті діти! А скільки цікавого вони ще спробують)

Як приємно дивитися на ваших дітлахів! Стільки любові ♥️🙏 спасибі, що ділитесь, Максим! 🤗

Нещодавно, поки знаменитий тато був на гастролях, Алла Борисівна забезпечувала дозвілля близнюків. Наприклад, влаштувала їм пікнік на природі. Ліза і Гаррі грали на свіжому повітрі в очікуванні ароматного шашлику, хоча Ліза зізналася, що любить і просто смажений хліб.

Діти активно та весело провели час: Ліза каталася на велосипеді, а серйозний Гаррі волів спорту книжку. Дітвора також вирішила порахувати, скільки пікніків у них вже були. Виявилося, що три. І один з них виявився річковий прогулянкою.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on May 23, 2019 at 7:51am PDT

В одному з інтерв’ю Галкін розповів про те, як сильно змінило його батьківство, а також зізнався, що ніколи не сюсюкал з близнюками.

Батьківство повністю перевернуло мій погляд на життя. Я навіть не пам’ятаю, чим жив до цього. Зараз я абсолютно притягнутий сім’єю як відцентровою силою. Дружина і діти є центром всесвіту, все інше крутиться навколо. Змінилося все — починаючи з розпорядку дня. Я себе переструктурировал і майже повністю перестав належати собі, чому дуже радий.З першого місяця їх життя я з ними спілкуюся як з дорослими людьми. Тобто не сюсюкаю, не роблю скидку на те, що вони малі, не даю спеціальні «дитячі» відповіді на їх питання. Я пояснюю все як є, тільки простими словами. І вони так само спілкуються, по-дорослому.

До речі, малювати люблять не тільки діти Максима Галкіна та Алли Пугачової: пробують себе в якості юних Пікассо, Моне і Шишкіним донька співачки Жасмін, актриси Дар’ї Мороз, сини Дениса Клявера і Сергія Лазарєва.

Рисунки звездных детей© особисті блоги зірок

А вам сподобалися малюнки Лізи і Гаррі?

Читайте також:

  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Веселі уроки: Максим Галкін похвалився успіхами дітей
  • Як Пікассо: дочка Жасмін вразила своїми малюнками
Фото на анонс: особистий блог зірки