Зворушливо і делікатно: мама Тіматі показала особливі фото з пологів Анастасії Решетовой

830

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер Тіматі звикають до свого нового статусу – вони тепер батьки синочка. У своєму блозі популярний виконавець опублікував перші фото з малюком.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌,– підписав знімки щасливий батько.

Детальніше:Щиро: Олена Шишкова прокоментувала народження сина у Тіматі

А тепер вже двічі бабуся Симона Яківна продовжує публікувати зворушливі знімки. Спочатку це був перший сімейний портрет: на фото щасливі батьки тримають на руках новонародженого малюка. Пост щаслива бабуся супроводила зворушливими словами:

Дорогі друзі! Дякую всім і кожному окремо за теплі слова і привітання!

Народження дитини настільки емоційно заряджена подія, що я ще не можу прийти в себе! Я випробувала ці почуття чотири рази! Перед вами багатодітна жінка! У мене двоє синів, дві дочки і двоє онуків! Ура! Вірю, що наша сім’я буде множитися і розростатися!

А поки, потерпіть ще потік «мимимишных» фото. Насправді в них моє життя і любов!🙏❤️

© Instagram @simona280

А зараз Симона Яківна поділилася серією кадрів з пологів Анастасії Решетовой. У них гама емоцій: біль, радість, хвилювання, щастя першої зустрічі з малюком, сльози…

© Instagram @simona280
© Instagram @simona280
© Instagram @simona280

Тіматі був присутній і на народження своєї першої дитини. Татко навіть перерізав пуповину при народженні Аліси. Припустимо, що в цей раз він знову повторив цей досвід.

Дивіться фотоподробиці:Мама Тіматі показала рідкісні кадри новонародженої внучки

Сама молода матуся теж поділилася особливими моментами в блозі. І розповіла про пологи:

Ось ці безцінні моменти, які віддрукуються в пам’яті на все життя. Було важко і довго, але в той самий кульмінаційний момент коли його приклали до моїх грудей, я тут же забула про все на світі і заплакала від великого щастя. Зараз коли дивлюся на нього, навіть до кінця не можу повірити в те, що Небеса благословили нас на таке Диво. І, до речі, хоч і було чути багато закидів і чуток про те, що ми збираємося зустрічати день «Х» десь Майамі. Але знайте правду — ми не на секунду не сумнівалися в тому , що пологи повинні проходити в Росії. Тим більше коли у нас в країні є всі умови для того, щоб родовий процес проходив на максимальному рівні комфорту і професіоналізму завдяки таким великим лікарям як Марк Курцер Аркадійович, чиє велике діло вже багато років допомагає розростатися тисячам сімей. Дякую йому і всій його команді перинатального центру. Я в захваті від їх роботи і ставлення до справи. А також велика подяка всім за добре слово і підтримку! Рада що ви поділяєте з нами це Щастя !🙏🏽

Гортайте знімки:

View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Oct 18, 2019 at 6:06am PDT

Новонароджений Ратмір вже познайомився і з дядьком. Цей епізод увійшов в особистий блог молодої матусі з жартівливим коментарем: «Дядько Тема в шоці від того, який же цей крихітний чоловічок, якому всього лише 1 день». А тато зовсім не хоче спускати свого спадкоємця з рук.

Брат Тимати познакомился с племянником© Instagram @volkonskaya.reshetova

Нагадаємо, дружина футболіста Дмитра Тарасова Анастасія Костенко – раніше ділилася у своєму блозі унікальними кадрами, зробленими під час пологів. Вийшов міні-фільм, наповнений зворушливими моментами: як майбутній папа підтримує і підбадьорює кохану, розмовляє з ще не народженою дитиною. На відео є і самий важливий епізод – народження дитини. Особливо вразливі можуть не хвилюватися: у кадрі лише те, що пропустить навіть сувора цензура.

View this post on Instagram

A post shared by ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) on Aug 1, 2018 at 12:29pm PDT

А у вас є фотографії або відео, зроблені під час пологів?

Фото на анонс: Instagram @simona280, @volkonskaya.reshetova