Зворушливі кадри: дочка Ханни грає з бабусею і дідусем

454

У вересні минулого року співачка Ханна вперше стала мамою: вона подарувала своєму чоловікові Павлу Курьянову (Пашу) дочка, ім’я якої батьки ще приховують від громадськості. Проте шанувальникам стало відомо, що ім’я дівчинки починається на букву «А», що дає підстави припускати, що її назвали на честь мами, Ганною.

Останнім часом фотографії крихти на сторінці знаменитості стали з’являтися набагато частіше, і читачі блогу Анни з нетерпінням чекають, коли зоряні батьки вже покажуть личко дочки і розсекретять її ім’я. Хоча не так давно Ханна викладала фото, на якому трохи видно малу. Прихильники впевнені, вона — копія тата.

© Instagram @offi_hanna

А вчора велика родина разом з бабусею і дідусем вирушили у більшу подорож на Мальдіви, про що Анна повідомила на своїй сторінці:

Ми всією нашою великою родиною полетіли в самий довгоочікуваний відпустку за останній час ❤️ Улюблене місце і нарешті практично повним сімейним складом!!! Я так про це мріяла 🙌🏽

© Instagram @offi_hanna

На відпочинку Ганна не забуває про шанувальників і розповідає про те, як проходить їх відпуск. Так, сьогодні вона записала зворушливе відео, на якому маленька донечка грається зі своїми бабусею та дідусем:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 5:02am PDT

Може, читачів особистого блогу співачки дуже скоро пощастить, і вони нарешті побачать личко дівчинки. До речі, зовсім недавно Лера Кудрявцева виклала фото своєї доньки Марійки, на яких нарешті-то можна розгледіти її обличчя. Донька телеведучої зростає юної модницею зі світлими волоссям і розкішними густими віями. На думку прихильників Лери, крихта дуже схожа на тата, хокеїста Ігоря Макарова.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv

До речі, нещодавно, на честь річниці весілля, Ханна опублікувала фотографії з чоловіком, чим дуже потішила читачів свого блогу:

4 роки тому я поставила свою найважливішу підпис в житті 🙌🏽Самий цілеспрямований, невразливий, люблячий, турботливий, глибокий, працьовитий, мудрий і просто сильний духом чоловік ❤️ Спасибі любов моя, за те що робиш мене таким щасливим кожен божий день❤️Люблю, — написала співачка.

Свадьба Ханны и Pashu© Depositphotos, Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, Пашу і Ханна познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International, де Ханна посіла перше місце. 10 червня 2015 року закохані одружилися в Кутузовському Рагсі міста Москви, а місяць тому пройшла урочиста церемонія на італійському острові Капрі.

Свадьба Пашу и Ханны© Depositphotos, Instagram @offi_hanna, @pashuofficial

Читайте також:

  • Простий б’юті-урок: співачка Ганна показала, як зробити вечірній макіяж
  • Зовсім доросла співачка Ганна показала сімейний портрет з підрослими донькою
  • Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників
Фото на анонс: © Instagram @offi_hanna