Зима близько! 8-річна онука Лариси Доліної повеселила шанувальників веселим танцем

1136

64-річна Лариса Доліна – популярна співачка і триразова володарка Національної російської премії «Овація». А ще вона мама дорослої доньки Ангеліни (36), яка народилася в шлюб співачки і музиканта Анатолія Миончинского. Дівчина отримала економічну освіту, а в 2011 році народила дочку, яку назвали на честь батька Лариси Доліної, – Олександрою.

© Instagram @larisad54_official

Відомо, що зіркова бабуся душі не чає в Саші та приймає активну участь у вихованні дівчинки. Олександра, до речі, марить сценою і мріє стати співачкою, як і її бабуся. Вона з радістю виходить на сцену разом з Ларисою Олександрівною і відчуває себе цілком упевнено перед публікою.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha Dolina (@iamsashadolina) on Sep 18, 2018 at 7:44am PDT

Мама Саші регулярно ділиться фотографіями і відеороликами дочки в особистому блозі і розповідає новини про неї. Наприклад, сьогодні Ангеліна опублікувала веселе відео з участю Саші і привела в захват шанувальників.

Хулиганим! Зима близько! — жартівливо підписала ролик Ліна.

View this post on Instagram

A post shared by lina & sasha (@dolinalina) on Nov 22, 2019 at 8:54am PST

Шанувальники дякують дочка улюбленої співачки за гарний настрій і залишають компліменти Олександрі.

Урааа!!! Саша наша улюблена!!!! Диво дівчинка!!!! Дуже дуже сильно люблю вас!!! Найкращі на світі…. Любимки мої!!!

Позитив на ніжках! Неможливо не посміхатися, дивлячись на неї

Хтось дуже радий холодів))))

До речі, минулої осені у зіркової внучки з’явився свій особистий блог. Судячи з усього, дівчинка веде його сама і наповнює чудовими кадрами з друзями і з бабусею. Крім того, у Сашка є свій кулінарний блог, де вона готує найрізноманітніші страви.

© Instagram @iamsashadolina

Відомо, що онука Лариси Доліної зростає активної і творчої дівчинкою. Крім музики та кулінарії, вона захоплюється шахами, танцями, малюванням та хендмейдом.

© Instagram @iamsashadolina, @dolinalina

А навесні дівчинка розповіла, що збулася її мрія, і тепер, вона володарка цієї ферми для виведення метеликів.

© Instagram @iamsashadolina

До речі, минулого літа Саша їздила разом з бабусею на конкурс юних талантів «Дитяча Нова Хвиля». Лариса Олександрівна виступила в якості члена журі і заспівала дуетом з онукою.

Якщо я не буду співачкою, то не стану ніким, — заявила тоді Саша Долина. — Мені подобається виступати.

А от її мама зізналася, що ніколи не мріяла про сцену і навіть пояснила, чому не пішла по стопах Лариси Доліної.

У мене жахлива боязнь сцени, навіть панічні атаки трапляються, — розповіла Ліна. — Я зараз роблю все, щоб у Сашка все вийшло. Мама, звичайно, теж допомагає. Якщо раніше ми з нею часто сварилися, то зараз Лариса Олександрівна та сама мама, яка мені потрібна, і чудова бабуся. Вона поважає і приймає мою точку зору, Сашкове. Але сувора – цього не відняти.

До речі, у Лариси Олександрівни є ще одна донька, 12-річна Віра Алдоніна. Знаменитість стала її хрещеною мамою. Співачка Юлія Началова, мама Віри, в дитинстві товаришувала з донькою Лариси Доліної – Ліною. Почавши музичну кар’єру, Юлія завжди прислухалася до думки Долиною, яка стала для неї наставником. Тому, коли в грудні 2006 року в шлюбі зі спортсменом Євгеном Алдоніним з’явилася Віра, Нічлава ні на хвилину не сумнівалася у виборі хрещеної мами.

© Instagram @julianachalova

Нагадаємо, що в березні цього року Юлія Началова померла від серцевої недостатності. Долина розповіла, що намагається у всьому допомагати хрещеною доньки і завжди перебуває з нею на зв’язку.

Вона молодець і я нею пишаюся, — заявила Долина на початку вересня.

Фото на анонс: © Instagram @ekaterina_kopanova, @larisad54_official, @dolinalina