Що робити – чоловік не хоче зі мною сексу

785

Зміст:

  • Найбільш важливі причини відмови в близькості
  • Що робити
  • Як повернути пристрасть в інтимне життя
  • Фразу «вибач, я втомився, давай не сьогодні» може почути будь-яка жінка. Сучасний ритм життя змушує часом забувати або відкладати радощі інтимного життя на потім. І якщо дружина коханого чоловіка починає чути такі слова досить часто, це вже стає справжньою проблемою.Чоловік не хоче сексу

    Переважна більшість жінок починають підозрювати наявність коханки або біжать плакатися до подруг. Але основне завдання мудрої і розуміє дружини – з’ясувати справжню причину такої поведінки.

    Найбільш важливі причини відмови в близькості

    Багато хто звик думати, що подружній відмову в близькості стосується тільки прекрасної половини людства. На жаль, немає. Дослідження, присвячені цьому питанню, показали, що більше 60% чоловіків не хочуть сексу з жінкою в силу різних причин. У чому ж вони полягають і чому це відбувається?

    • Напружені робочі будні. Хронічний стрес, емоційна і фізична втома, ненормований робочий день змушують чоловіка відмовитися від багатьох задоволень. Він би й радий приділити час і увагу коханої жінки, але втому, бажання відпочити і поспати виступають на перший план.
    • Прийом антидепресантів. Реальність така, що певна категорія чоловіків все частіше справляється з хронічним стресом і будь-якими негативними подіями за допомогою фармацевтичних препаратів. Ці лікарські засоби мають побічний ефект у вигляді зниження статевого потягу. До того ж поступове зникнення лібідо може бути пов’язано з гормональними збоями, проблемами з серцем.
    • Чоловік не хоче сексу? Винні будь-які гаджети і захоплення, пов’язані з ними. Велика кількість різних сучасних іграшок, соціальних мереж, доступних комп’ютерних ігор і безлімітного інтернету стає справжньою проблемою, руйнує особисте життя подружжя. Проста фраза «зайду тільки перевірити пошту» затягує чоловіка на довгі хвилини і годинник.
    • А раптом чоловік не хоче близькості саме зі мною? Періодично виникають сварки, докори, висловлення образи та з’ясування стосунків призводять до того, що чоловік починає затримуватися на роботі, шукати будь-які приводи, щоб уникнути сексу. І незабаром така ситуація призведе до розриву відносин.
    • Секс став звичкою, щоденним обов’язком. В перший рік спільного життя сексуальна активність подружжя підвищена. Але з плином часу все стає звичним і нецікавим.

    Яка б причина не лежала в основі відмови від близькості, головне – спокійно поговорити про це, а не кидатися докорами і звинуваченнями. Можливі різні ситуації, сприятливе вирішення яких буде залежати як від жінки, так і чоловіки.

    Що робити

    Розглянувши причини, по яких чоловік відмовляє в сексі, звернемося до можливих способів вирішення цих ситуацій.

    что делатьЩо робити

    Якщо чоловік весь тиждень працює, заробляючи гроші, то у вихідні йому потрібно влаштувати справжній відпочинок. Треба дати можливість максимально розслабитися і не думати про роботу: приготувати смачну вечерю, зробити розслабляючий масаж, подивитися разом улюблений футбол або хокей, з’їздити в похід, на риболовлю – у залежності від того, що більше подобається.

    Бувають і такі ситуації, коли на роботі повний завал» і немає можливості повноцінно відпочити у вихідні. В цьому випадку максимально захистите коханого чоловіка від домашніх справ, давши розслабитися вночі після напруженого графіка.

    При будь-яких проблемах зі здоров’ям небажано займатися самолікуванням і призначати собі певні препарати. Потрібно проконсультуватися з лікарем про наявні скарги і тривожних симптомах.

    Багато чоловіки не схильні відразу ж бігти до лікаря, тому якщо вас щось починає турбувати, запишіть чоловіка до лікаря або сходіть на прийом разом з ним.

    У випадку інтернет — чи комп’ютерної залежності почніть з того, що поговоріть з коханим. Потім спробуйте домовитися про те часу, який він проводить в мережі або за грою. На уїк-енд можна виїжджати за місто в ті місця, де не ловить зв’язок або просто відключати гаджети. Якщо ж самостійно не вийде впоратися, можна звернутися за професійною допомогою.

    Врятувати шлюб у випадку свідомої відмови чоловіка від близькості з «сварливою дружиною зможе зміна думок і поглядів самої жінки. Згадайте свої думки і емоції, випробувані в перший місяць після знайомства, коли всі почуття зашкалювали, енергія била ключем.

    Можна спробувати в ліжку щось нове, поруште у чоловіка інтерес, заінтригуйте. Змінити звичні заняття любов’ю – поговоріть один з одним про свої фантазії і таємних бажаннях, спробуйте рольові ігри, змініть обстановку.

    Як повернути пристрасть в інтимне життя

    Для того щоб повернути чоловіче статеве ваблення і бажання, потрібно прикласти деякі зусилля: бути привабливою, тому що чоловіки люблять очима, інтригувати, вражати.

    Можна експериментувати в ліжку, змінити звичні пози і місце заняття любов’ю, фантазувати, придбати іграшки для дорослих, обов’язково говорити про те, що і як подобається. Спробуйте щось нове, незвичайне, те, чого боялися або соромилися, – почуття та емоції повернуться з новою силою.

    При появі проблем в сексуальному житті подружжя важливо пам’ятати про те, що тільки обидва – і жінка, і чоловік, можуть впоратися з ними. Спільне життя – це щоденна праця, робота над відносинами.

    Також цікаво почитати: секс при вагітності