Знайдіть 10 відмінностей: Олена Кулецька повторила найпопулярніше фото з родиною

765

37-річна Олена Кулецька зараз весь свій час присвячує сім’ї — коханому чоловікові Станіславу і двом чарівним дочкам, 3-річній Ніке і малятку Олександра, якому днями виповниться рочок. Зіркова мама із задоволенням публікує знімки своїх принцес і новини про те, як вони ростуть.

Крім того, знаменитість регулярно ділиться корисними для матусь радами, лайфхаками і цікавими кулінарними рецептами. Наприклад, розповіла про те, як готувати корисний зелений суп, який обожнює її старша донька. В одному з інтерв’ю Олена зізналася, що із задоволенням вступає в діалог зі своїми читачами свого блогу і вчиться у них життєвої мудрості.

Рецепт зеленого супу, який Stories так апетитно уплітає Ніка, у мене запитали, напевно, тисячу разів. Це хіт. Я й сама часто звертаюся за порадою до своїх подписчицам. Колективний мама-розум може вирішити будь-яку проблему на раз, — впевнена вона.

© Instagram @elenakuletskaya

А в ці вихідні Олена та її чоловік святкують дерев’яну весілля — 5 років у шлюбі. І в честь першої серйозної річниці зіркова мама повторила свій самий популярний сімейний знімок, на цей раз вже з двома доньками.

З нагоди п’ятирічки — ремейк нашої найпопулярнішою сімейної фотографії

Станіслав, Станіславівни та Олена. Просто Лена 👑#такИЖивем …дів… я пам’ятаю обіцянку розповісти перелетную історію з кодовою назвою «весільна». Чекаю натхнення, — заінтригувала передплатників Кулецька.

© Instagram @elenakuletskaya

Захоплені шанувальники залишають привітання і добрі побажання родині Олени, а також обговорюють, на кого більше схожі Ніка і Саша.

Дуже стильно ❤️і …важко)) Важко організувати в кадрі двох маленьких непосид Станиславовных )))

Прийміть наші вітання! Ваш чоловік виглядає дуже щасливим, ех і пощастило йому з такими чудовими дівчатами)

Милі рижики! Ще сто років прожити разом і обов’язково народити хлопчика!

На цьому фото прям дуже видно, що Ніка мамина, а Саша татова) дуже милі дівчата!

Читайте також:Олена Кулецька емоційно розповіла, як проходять будні молодої мами

До речі, реєстрація Олени і Станіслава відбулася 16 липня, проте зоряна пара вибрала інший день, щоб відзначати весільну річницю. Олена в особистому блозі пояснила, з чим це пов’язано.

Хоч ми і вирішили відзначати річницю весілля по даті штампу в паспорті — 16 липня, дата нашої весільної церемонії — сьогодні, 16 серпня.

І це ще один привід озирнутися на ці 5 років разом і сказати, що план п’ятирічки виконано і перевиконано. Люблю ❤️ — зворушливо привітала чоловіка Кулецька.

© Instagram @elenakuletskaya

До речі, не так давно, на початку липня, лляне весілля або 4-ту річницю весілля відсвяткували телеведуча Ксенія Бородіна і бізнесмен Курбан Омарів. Зіркова пара відзначила свято на італійському курорті тихо і по-сімейному. А ще подружжя зворушливо привітали один одного в особистих блогах, чим викликали захоплення численних шанувальників.

Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya