Свобода! 5 предметів, які допоможуть батькам новонародженого бути мобільнішим

530

Народження дитини – не привід обмежувати світ маршрутом прогулянки з коляскою. Усвідомлення цього факту приходить не до всіх, не завжди швидко (а то і зовсім не приходить). Проте факт залишається фактом: багато молоді мами хочуть ходити в гості, відвідувати цікаві виставки, гуляти… І це правильно! А от бажання сховатися у своїй раковині, де дуже затишно разом з малюком, загрожує емоційним вигорянням. А це руйнує почуття: і психологічно, і фізично.

На думку про те, що може допомогти батькам немовляти зробити свій світ ширше, наштовхнув пост однієї російськомовної майбутньої матусі, яка живе в швейцарському місті Лугано. Користувачка під ніком Noche готується до народження дитини і вже зараз планує свою активність. Сказати, що її повідомлення буквально підірвало Мережа – значить нічого не сказати.

Читайте також:Взяли шефство: 14 кухонних гаджетів, які полегшать життя будь-мамі

Автор звернулася до вже складався батьків з проханням допомогти їй у складанні шорт-листа предметів дитячого приданого, щоб брати з собою дитину.

Ми – досить соціально активні люди з чоловіком. Кілька разів в тиждень ресторани або походи в гості до друзів/родичів, погуляти в сусідні міста або країни. З народженням малятка це точно не зміниться, будемо її постійно з собою брати. Власне, питання, що придбати для таких походів в гості, наприклад. У мене голова обертом.

Якщо ви сидите вдома, це ваш вибір. Я живу в країні, де діти — не тягар. Всі ведуть соціальне життя з народження дітей. І лікарі це підтримують!

Дівчина була готова до критичних зауважень, тому ігнорувала коментарі тих, хто писав: «Дитину скрізь собою брати — хвороби чіпляти», «Підросте, потім і брати з собою будете»… Однак більшість матусь поділилися своїм досвідом виходу «в світ» з немовлям. І ось що вони запропонували:

Автолюлька

© Instagram @ponykroha

Автолюлька Cybex – річ неймовірно зручна, бо розкладається в повністю горизонтальне положення.

У ресторанах бачила багато разів дітей в автокріслах, зараз так багато іграшок продають для автокрісел і дитині нудно не буде. Правда, я вважаю, що довго в ньому дитину тримати теж не правильно. Автокрісло+слінг буде краще. (Vitalachka)

В ресторані і на шопінг в автюлюльке був дитина, теж на шасі ставили. Якщо в гостях, то просто на диван стелила рядно своє (Марина)

Орієнтовна вартість – від 7 590 руб.

Кокон

© Instagram @prokat_baby.grad

Читайте також:Кокон для новонародженого: чому він потрібен і який вибрати

Використовували кокон Red Castle, до 3-х місяців дочка спала в ньому і можна було таким чином укласти взагалі де завгодно (Katya)

Кокон. Ми його скрізь тягали. Там діти і чи спить, чи не спить (Тиша)

Кокон кладуть у ліжечко і дитині буде комфортно (Юлія)

Орієнтовна вартість – від 10 700 руб.

Шезлонг

© Instagram @salibekova

Плюсую до тих, хто рекомендує шезлонг BabyBjorn , ми його з собою навіть на морі брали. Провозили як негабаритний багаж (IamMia)

Орієнтовна вартість – від 10 800 руб.

Шезлонг-гойдалки

© Instagram @any_k_

Замість шезлонга краще шезлонг-гойдалки, супер річ, якщо на батарейках можна брати на природу (Юлія)

Моїй подобалося в гойдалці, зверху іграшки, музика. Можна не включати гойдання. Вона просто лежала в них (кілька положень спинки) (grethen)

Орієнтовна вартість – від 5 800 руб.

Слінг

© Instagram @love_and_carry

Я б порадила слінг. Якщо, звичайно, тобі і дитині буде зручно в ньому, не всі дітки його шанують (Ліна)

Орієнтовна вартість – від 1800 руб.

А який образ життя був у вас після народження дитини?

Фото на анонс: Instagram @4moms_rus, @mebien_touche