Зовсім доросла: Тетяна Навка показала фотографії з 5-річчя доньки

475

21 серпня 2014 року Тетяна Навка стала мамою вдруге: у неї та її чоловіка Дмитра Пєскова народилася донька Надійка. Два дні тому, в честь дня народження молодшої спадкоємиці, олімпійська чемпіонка написала зворушливий пост у своєму особистому блозі, опублікувавши архівні фото новонародженої дівчинки:

Моє щасливе ранок п’ять років тому! 👼✨ Наш маленький клубочок щастя, ніжності і чистоти, який перевернув наше життя і дав нові сили, емоції, енергію, любов!!! 💞 З кожним роком наш ангел зростає, даруючи все нові відчуття від кожного свого кроку! 🙏 Це вічна любов, вмешающая в себе нескінченну кількість граней емоцій і сили почуттів!!! 💖

© Instagram @tatiana_navka

А вчора щаслива матуся поділилася фотографіями зі свята: на них малятко задуває свічки на святковому торті в яскравому ковпаку серед різнокольорових кульок, а також позує з коханою мамою, тримаючи в руках букет троянд.

«Мама, а мені коли настане 5 років, можна буде пізніше лягати?» 😁👼✨– підписала знімок Навка.

© Instagram @tatiana_navka
© Instagram @tatiana_navka

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

З Днем народження тебе Надюша! !!!!Відмінний наряд))🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🌷🌷🌷🌷💋

Здоров’я і щастя Мамі і Татові!!! І у дитини все буде добре!!! ❤️❤️❤️

Як швидко летить час! Надійку з П’ятиріччям!!! 🎂💐🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎁

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Sep 5, 2019 at 12:30am PDT

Нагадаємо, що маленька Надя вже приймає участь у змаганнях і дві займає призові місця. У портфоліо Наді Пєскова вже є номер під російську народну пісню!

Ось нарешті довгоочікуване відео нашого виступу!!! Не судіть строго, ми ще зовсім юні і початківці, але ми намагаємося!!! Чесно вам зізнаюся, що вийде з моєї малятка, я не знаю, але їй ще немає і п’яти років, а вона вже знає, що таке праця, що в житті все досягається лише старанням і подоланням! Я дуже їй пишаюся!!! Вона отримує від цього заняття задоволення, і це найголовніше! 🥰Буде вона чемпіонкою чи ні, на все воля Божа, в будь-якому випадку нічого в цьому житті не буває просто так! – підписала відео зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Jun 23, 2019 at 5:34am PDT

Зазначимо, що Тетяна Навка не раз говорила, що хоче бачити доньку на льоду:

Звичайно, мені б хотілося, щоб Надя вибрала фігурне катання і зайнялася ним всерйоз, але у кожного своя доля, – раніше рассказывалазнаменитость.

Але не приховувала, що насправді стоїть за цим красивим:

Це такий каторжна праця, що навіть боязко віддавати свою дочку в фігурне катання, заздалегідь знаючи, який шлях їй належить. Але в той же час я, як ніхто інший, розумію, наскільки це чудово. Фігурне катання — відмінний спорт для дівчаток. У ньому з’єднуються і музика, і хореографія, і розтяжки, і фізичне навантаження — все, що важливо для майбутньої жінки.

Татьяна Навка с дочкой© Instagram @tatiana_navka

До речі, Надія захоплюється не лише фігурним катанням, але і плаває мало не з пелюшок. Навка з гордістю розповідає про дочку та її плани на майбутнє.

Надя з трьох років ходить в спортивну школу на плавання і гімнастику. Хочеться, щоб донька була еластичною, гнучкою. Отримати серйозну травму на таких тренуваннях практично неможливо, зате дитина зміцнює організм і звикає до роботи над собою. Поки їй все дуже подобається. Всі свої досягнення вона радісно демонструє будинку.

Наша мета, щоб дочка була гармонійною і щасливою людиною, знайшла себе. Тому з малих років направляємо і всебічно розвиваємо. Надя каже: «Коли стану дорослою, буду виступати на сцені». Правда, поки не уточнює, на який, – з посмішкою рассказываето спадкоємиці Тетяна.

Нагадаємо, що у Тетяни Навки дві дочки, 19-річна Олександра від першого шлюбу з фігуристом Олександром Жуліним і 5-річна Надія, яка народилася від нинішнього чоловіка спортсменки, прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова. Зіркове подружжя вступили в офіційний шлюб у серпні 2015 року, а урочиста церемонія пройшла в курортному місті Сочі.

Дмитрий Песков и Татьяна Навка с дочкой Надей© Instagram @tatiana_navka
Татьяна Навка с дочкой Александрой© Instagram @tatiana_navka

Читайте також:

  • Юна чемпіонка: дочка Тетяни Навки посіла перше місце на змаганнях з фігурного катання
  • Тетяна Навка розповіла про зворушливі моменти сімейного життя з Дмитром Пєсковим
  • Моя маленька балерина: Тетяна Навка опублікувала фото з занять 4-річної доньки
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka