Зоряний total white: Ані Лорак, Жасмин, Ксенія Бородіна та інші знаменитості в білому

623

Відбулася днями вечірка на честь дня народження Ігоря Крутого в дрес-коді total white стала одним з найяскравіших подій літа. Безліч зоряних гостей (наприклад, Тетяна Навка, Жасмин, Алла Вербер, Катерина Варнава) одяглися в біле. І виглядали просто приголомшливо!

© Instaram @igorkrutoy65

Читайте також:Справжня Шахерезада: співачка Жасмін вразила зачіскою на дні народження Ігоря Крутого

Звичайно, в біле одяглась і вся родина іменинника, включаючи маленьку Демі-Роуз, онуку славнозвісного композитора.

© Instaram @igorkrutoy65
© Instaram @igorkrutoy65
© Instaram @igorkrutoy65

Надихнувшись зірковими образами на «Білій вечірці», ми склали добірку білосніжного вбрання знаменитостей цього літа. І простежили деякі тенденції, які стануть в нагоді всім мамам, що стежать за модою.

Білий і мереживо

Білий колір і мереживо — безпрограшне поєднання як для відпочинку, так і для виходу в світ. Про це знають телеведуча Ксенія Бородіна, дизайнер Марія Погребняк, модель Олена Шишкова і актриса Катерина Волкова.

© Instaram @borodylia, @missalena.92
© Instaram @mariapoga_, @volkovihome

Біле для відпочинку

У відпускних образах в білому намітилося декілька тенденцій. Які, втім, цілком узгоджуються з практичністю і зручністю. Так, для пляжного відпочинку зірки воліють білосніжні сукні сорочки — їх зручно одягати і знімати, їх можна накинути на плечі, якщо у моря розпочався прохолодний вітер. Тетяна Терешина, Юлія Барановська, Саша Звєрєва і Олена Шишкова — в тренді!

© Instaram @baranovskaya_tv, @tanya_tereshina, @sashazvereva, @missalena.92

Читайте також:Бікіні, танкіні і не тільки: зірки показали модні купальники літа

Для прогулянок по місту, особливо якщо ви плануєте багато фотографуватися, підійде довге вільне плаття в підлогу. Білий колір відбиває сонячні промені, тому в такій сукні не буде жарко. А покрій не буде обтягувати животик після відвідування кафе з місцевою кухнею. До того ж в білому платті можна піти в ресторан прямо з прогулянки — і відповідати дрес-коду закладу. Оксана Федорова, Агата Муценієце і Тетяна Терешина, схоже, знають про це не з чуток.

© Instaram @fedorovaoksana, @tanya_tereshina, @agataagata

Білі костюми

Класичні білі костюми ніколи не вийдуть з моди! У них можна відправитися на ділову зустріч або навіть виступати зі сцени. Подивіться на Мілану Тюльпанову та Альбіну Джанабаєву, вони дуже органічні в своїх образах.

© Instaram @milana_tulpanova, @albinadzhanabaeva

Для виходу в світ розкішні білосніжні брюки — те, що треба. Струмуюча тканина або в отбтяжку — не має значення. Головне, щоб покрій вигідно підкреслював достоїнства фігури. Подивіться на Юлію Барановскую, Зару і Жасмин — кожна з них по-своєму прекрасна.

© Instaram @baranovskaya_tv, @jasmin, @zara_music

Однак білий образ з брюками може бути і розслабленим. Наприклад, спортивним, як у Ірини Гриньової, або поєднуватися з сорочкою, як у Поліни Дібровою. Втім, білий комбінезон теж виглядає відмінно, що довела своїм чином співачка Жасмін.

© Instaram @jasmin, @polinadibrova, @grinevaru

Жарко в брюках? Тоді зверніть увагу на шорти! Біле відмінно виглядає в білизняному стилі, як у Жасмин. Білі шорти можуть стати частиною стильного образу на вихід, як у Оксани Самойлової. А найсміливіші можуть надіти велосипедки, ультрамодні в цьому сезоні. Подивіться на Наталю Подільську. Готові повторити?

© Instaram @jasmin, @samoylovaoxana, @nataliapodolskaya

Білі сукні

Білий настільки яскравий, що можна зіграти просто на кольорі і вибрати наряд, не обтяжений безліччю деталей, з максимально простим силуетом. Свою любов до лаконічного білому продемонстрували Глюкоза, Катерина Шпіца і Інна Малікова.

© Instaram @innamalikova, @katerinashpitsa, @glukozamusic

До речі, рюші теж доречні. Вони надають образу жіночність і роблять схожою на вишукане тістечко з кремом. Подивіться на Жасмин, Альбіну Джанабаєву і Ані Лорак в незвичайному плаття — оборки їм до лиця!

© Instaram @jasmin, @anilorak, @albinadzhanabaeva

Біле плаття для вечірнього виходу — стильне і актуальне рішення цього модного сезону. Погляньте на фантастичне напівпрозоре плаття Ані Лорак на каркасі — в такому неможливо залишитися непоміченою! Втім, якщо віддати перевагу класику, як це зробила Зара, загубитися в юрбі теж не вийде.

© Instaram @anilorak, @zara_music

А вам подобається білий колір в одязі?

Фото на анонс: Instaram @tatiana_navka